Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επεισόδια στο Ανόρθωση – Ομόνοια: Δεν παραδέχθηκαν συμμετοχή στα επεισόδια οι δύο συλληφθέντες
Επεισόδια στο Ανόρθωση – Ομόνοια: Δεν παραδέχθηκαν συμμετοχή στα επεισόδια οι δύο συλληφθέντες

Επεισόδια στο Ανόρθωση – Ομόνοια: Δεν παραδέχθηκαν συμμετοχή στα επεισόδια οι δύο συλληφθέντες

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ 

Αρνήθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 32 και 36 χρόνων, κάτοικοι Λάρνακας, οι οποίοι βρέθηκαν στο εδώλιο για τα επεισόδια που έγιναν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι μεταξύ Ανόρθωσης – Ομόνοιας, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αρχικά είχε συλληφθεί ο 32χρονος, ενώ σήμερα το πρωί έγινε κατορθωτή και η σύλληψη του 36χρονου, ο οποίος καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης.  Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για οχλαγωγία, κατοχή και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (πέτρες, λοστούς), πρόκληση ανησυχίας σε δημόσιο χώρο και κακόβουλη ζημιά σε αστυνομικό όχημα. Οι κατηγορούμενοι απάντησαν μη παραδοχή σ’ όλες τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν και ως εκ τούτου το δικαστήριο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 11 Φεβρουαρίου.

Αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.Εκτός από τους δύο κατηγορουμένους, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες άλλων δύο προσώπων, οι οποίοι επίσης αναζητούνται για τα ίδια επεισόδια. Αστυνομική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι συνεχίζεται η αξιολόγηση των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που παραλήφθηκαν από διάφορα υποστατικά γύρω από το γήπεδο της Ανόρθωσης και δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και για άλλα πρόσωπα εφόσον αναγνωριστούν ότι είχαν εμπλοκή στα επεισόδια.

Send this to a friend