Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Αστυνομικός παρέδωσε παραγγελία γιατί συνέλαβε τον ντελιβερά
Αστυνομικός παρέδωσε παραγγελία γιατί συνέλαβε τον ντελιβερά

Αστυνομικός παρέδωσε παραγγελία γιατί συνέλαβε τον ντελιβερά

Ένας αστυνομικός στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ συνέλαβε για παράβαση ντελιβερά, την ώρα που ο τελευταίος πήγαινε να παραδώσει παραγγελία.

Όμως ο αστυνομικός σκέφτηκε ότι η παραγγελία δεν θα πήγαινε ποτέ στον παραλήπτη της. Έτσι αποφάσισε να αναλάβει εκείνος την παράδοση.

Η 24χρονη που είχε παραγγείλει φαγητό ανέβασε στο TikTok το βίντεο, την στιγμή που ο αστυνομικός της χτυπάει την πόρτα και της παραδίδει το πακέτο.

Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral με περισσότερες από 11,5 εκατομμύρια προβολές. «Ξέρω ότι δεν είμαι αυτός που περιμένεις, αλλά ο ντελιβεράς συνελήφθη, οπότε σκέφτηκα να σου παραδώσω εγώ το φαγητό σου», λέει ο αστυνομικός στην 24χρονη που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Στη συνέχεια τον ευχαρίστησε και ανέβασε την εμπειρία που έζησε στο TikTok, με τον κόσμο να υποδέχεται θετικά την κίνηση του αστυνομικού.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας όταν το περιστατικό πήρε έκταση ανέφερε σχετικά: «Κάτι τέτοιο δεν είναι φυσιολογικό, δεν έχουμε πολλούς αστυνομικούς που να παραδίδουν φαγητά. Αλλά το να κάνουμε κάποια μικρά πράγματα, όπως το να βοηθάμε τους ανθρώπους είναι κάτι γίνεται πιο συχνά από ότι φαντάζεται ο κόσμος. Από κάτι τέτοια μικρά πράγματα οι αστυνομικοί μπορούν να κάνουν την διαφορά».

@anastasiaelsinger #ring #doordash ♬ original sound – Anastasia Elsinger

Πηγή : gazzetta.gr

Send this to a friend