Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Άνετη νίκη με τριάρα στο ντεμπούτο Πουρσαϊτίδη
Άνετη νίκη με τριάρα στο ντεμπούτο Πουρσαϊτίδη

Άνετη νίκη με τριάρα στο ντεμπούτο Πουρσαϊτίδη

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 3-0 του Ονήσιλου και γύρισε σελίδα επιδιώκοντας μία νέα αρχή.

Ο Ονήσιλος ξεκίνησε καλά το ματς κερδίζοντας πέναλτι στο 4ο λεπτό, όμως ο Κίσσας είπε «όχι» στον Φωτίου και κράτησε το μηδέν.

Η Νέα Σαλαμίνα μέσα στην έδρα της δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Ονήσιλο. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μιγκελίτο άνοιξε το σκορ και στο 26΄ ο Καρλίτος μετά από ωραίο συνδυασμό έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντανίλο στις καθυστερήσεις με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στις επιτυχίες.

Νέα Σαλαμίνα (Σ.Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Δημητρίου (87′ Νικολάου), Γκολομπάρτ (66′ Κυριάκου), Παύλου, Ντανίλο, Κουμουρής (66′ Παντελή), Καρλίτος, Φλοριάν (74′ Πικής), Φελίπε, Ντιακιτέ, Μιγκελίτο (87′ Ανδρέου).

Ονήσιλος (Μ.Μάρκου): Μέντες, Φωτίου (87′ Τούμπας), Πιρές, Πιτσιλλίδης (72′ Μαυρουδής), Αμπρέου, Γκασάμα (81′ Καλαϊτζίδης), Χαβέλκα (87′ Κουλλούρης), Νικολάου, Κορέια, Σωτηρίου, Λίμα.

Δηλώσεις Πουρσαϊτίδη:

“Στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί, θέλαμε να κάνουμε μια νίκη, να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Κάναμε μια καλή εμφάνιση. Δεν αλλάξαμε και πολλά πράγματα, δεν είμαστε μάγοι. Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής θεωρώ ότι άφησε παρακαταθήκη μια πολύ καλή ομάδα. Το πιο έργο μου είναι πιο εύκολο από παλαιότερα που ήρθα στη Νέα Σαλαμίνα. Η Σαλαμίνα είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας. Αυτός είναι ο στόχος, για αυτό ήρθα. Το ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο.

Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, σας είπα δεν κάνουμε μαγικά. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο προηγούμενος προπονητής ο κ.Νίκκις. Είμαστε τώρα εμείς εδώ. Πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει στην πρώτη κατηγορία. Ήθελα πολύ να βρεθώ ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Υπάρχει προοπτική στη Νέα Σαλαμίνα, υπάρχει θέληση. Έχω να συνεργαστώ με παιδιά και διοίκηση που τους ξέρω. Το κλίμα είναι φανταστικό. Ο στόχος μου ήταν να είμαι σε μια ομάδα που θα ήταν τοξική, μια ομάδα που θα μπορείς να δουλέψεις χωρίς να έχεις κανένα πάνω από το κεφάλι σου. Είναι η ιδανική ομάδα αυτή την στιγμή για μένα”.

 

Send this to a friend