Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Νέες αποκαλύψεις Γκιώνη για πολιτικούς, Al Jazeera και Βαρώσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Νέες αποκαλύψεις Γκιώνη για πολιτικούς, Al Jazeera και Βαρώσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αποκαλύψεις Γκιώνη για πολιτικούς, Al Jazeera και Βαρώσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος μίλησε για τα στοιχεία που παρέδωσε στις κυπριακές Αρχές τα οποία περιέχουν αναφορές για εμπλοκή της Κύπρου σε κυκλώματα μαστροπείας. 

Αρχικά ανέφερε ότι χθες ενημερώθηκε ότι η Αστυνομία της Κύπρου βρήκε τα στοιχεία ανεπαρκή για να αρχίσει έρευνα.

Πρόσθεσε ότι επικοινώνησε ξανά με τις αρχές της Κύπρου όπου τους επεσήμανε ότι θα δημοσιεύσει τα στοιχεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Συμπλήρωσε ότι «οι Κυπριακές αρχές συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια σκάνδαλα και εμείς ξανά ανοίγουμε τις υποθέσεις».

Όπως ανέφερε υπάρχει δικαστής στην Κύπρο όπου αθώωσε εμπλεκόμενους σε δύο υποθέσεις. Μια απ’ αυτές ήταν όπως είπε ο βιασμός της Αγγλίδας στην Αγία Νάπα. «Άλλη υπόθεση είναι η δολοφονία των Φιλιππινέζων», είπε.

Ο κ. Γκιώνης κατήγγειλε ότι 14χρονα κορίτσια έρχονται στην Κύπρο από τη Σιβηρία και τα εκμεταλλεύονται άνθρωποί του κυκλώματος.

Παράλληλα ανέφερε ότι τα στοιχεία εμπεριέχουν ονόματα πολιτικών προσώπων και επιχειρηματιών. «Υπάρχει πολιτικός εμπλεκόμενος σε αρκετά σκάνδαλα». Συμπλήρωσε ότι μέσα στα ονόματα υπάρχει γόνος γνωστής οικογένεια μαφιόζων στην Κύπρο.

Εξήγησε ότι είναι σε επαφή με τα θύματα και σιγά σιγά θα προχωρήσουν σε καταγγελία κατά του κυκλώματος.

Κατήγγειλε επίσης ότι πολιτικός που εμπλέκεται σε σκάνδαλο του Al Jazeera είναι μέσα στο κύκλωμα. «Για να ξεμπλέξει παρέδωσε το Βαρώσι», ανέφερε.

Τέλος, ανέφερε ότι οι υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης γιατί ο Κυπριακός λαός γνωρίζει. «Συνεχίζω την έρευνα και ο κόσμος μου στέλνει στοιχεία», είπε ο ακτιβιστής.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend