Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EDGE DEVELOPMENT: Η έναρξη του εντυπωσιακού PARK AVENUE είναι γεγονός!
EDGE DEVELOPMENT: Η έναρξη του εντυπωσιακού PARK AVENUE είναι γεγονός!

EDGE DEVELOPMENT: Η έναρξη του εντυπωσιακού PARK AVENUE είναι γεγονός!

Μετά απο 2 χρόνια και σε συνεργασία με τις αρμόδειες υπηρεσίες, η Edge Development είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της κατασκευής του Park Avenue στο κέντρο της Λάρνακας. Συγκεκριμένα το κτήριο βρίσκεται απέναντι απο την Δημοτική Βιβλιοθήκη, προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Λάρνακας.

Το Park Avenue αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς Κύπριους και ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν μια επένδυση στην Κύπρο αλλά παράλληλα υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και για ιδιοκατοίκηση. Λόγο της περιοχής είναι ιδανικό και αξιόπιστο ακίνητο με υψηλή αξία μεταπώλησης αλλά και ενοικίασης.

Χαρακτηριστικό του εντυπωσιακού κτηρίου είναι ο εξαιρετικός αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός και η εκπληκτική πανοραμική θέα προς την θάλασσα και την Αλυκή.

Ένας αρμονικός συνδιασμός υψηλής αισθητικής διαμόρφωσης του κτηρίου και των διαμερισμάτων και της φυσικής ομορφίας της γύρω περιοχής. Μια περιοχή που παρέχει πολλές ανέσεις αφού η πρόσβαση σε υπηρεσίες και κεντρικά σημεία της πόλης είναι εύκολη ακόμη και χωρίς αυτοκίνητο, καθώς σχολεία, ιατρεία, πάρκα και υπεραγορές είναι άμεσα προσβάσιμα στην περιοχή.

Το Park Avenue αποτελείται απο τέσσερα (4) διαμερίσματα του ενός (1) υπνοδωματίου, δεκαέξι (16) διαμερίσματα των δύο (2) υπνοδωματίων και τέσσερα(4) διαμερίσματα των τριών (3) υπνοδωματίων σε οκτώ (8) ορόφους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον σύνδεσμο του Park Avenue ή να επικοινωνήσουν με την εταιρεία χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πιο κάτω:

Τηλ: +357 24021820

Email: [email protected]

Web: www.edgedevelopment.eu

Send this to a friend