Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σπείρα λυμαίνεται αυτοκίνητα στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Σπείρα λυμαίνεται αυτοκίνητα στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Σπείρα λυμαίνεται αυτοκίνητα στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

«Πονοκέφαλο» για την Αστυνομία αποτελεί η δράση σπείρας νεαρών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, η οποία λυμαίνεται αυτοκίνητα.

Το πρόβλημα παρατηρείται πιο έντονο στο Δήμο Δερύνειας όπου, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν, το τελευταίο διάστημα, σχεδόν κάθε βράδυ, άγνωστοι «ανοίγουν» αυτοκίνητα και κλέβουν από μέσα ότι πολύτιμο βρίσκουν.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου επιβεβαίωσε το φαινόμενο, λέγοντας πως πρόκειται για τρία άτομα, τα οποία άρχισαν την παράνομη δράση τους από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Όπως είπε, σταμάτησαν προσωρινά κατά την περίοδο των εορτών και μετά ξανάρχισαν. Μέχρι σήμερα έχουν καταγγελθεί στην Αστυνομία πέραν των 20 περιπτώσεων κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που εξασφάλισαν οι ανακριτές της υπόθεσης, πρόκειται για νεαρούς που φορούν πάντοτε κουκούλες και μάσκες, προκειμένου να μην γίνονται αντιληπτοί. Δρουν στα Κοκκινοχώρια, κάθε φορά σε διαφορετική κοινότητα ή δήμο.

Στα αξιοσημείωτα της δράσης τους είναι πως δεν παραβιάζουν αυτοκίνητα που είναι κλειδωμένα, αλλά επιλέγουν να κλέψουν από αυτοκίνητα που είναι ανοικτά.

«Η Αστυνομία είναι ενήμερη για τη δράση των συγκεκριμένων ατόμων και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη σύλληψή τους.

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στο κοινό να δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους», ανέφερε ο κ.Ανδρέου.

 

 

 

Send this to a friend