Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Οι 5 καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις ιδανικές για οικογενειακά ταξίδια
Οι 5 καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις ιδανικές για οικογενειακά ταξίδια

Οι 5 καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις ιδανικές για οικογενειακά ταξίδια

Τα οικογενειακά ταξίδια είναι μια διαφορετική υπόθεση από τα ατομικά. Ειδικά όταν υπάρχουν μικρά παιδιά όλα αλλάζουν, από τον προορισμό μέχρι τις δραστηριότητες. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι με τα παιδιά σας στην Ευρώπη σίγουρα κάποιοι προορισμοί είναι πιο κατάλληλοι από κάποιους άλλους, ειδικά αν θέλετε να τα φέρετε σε μια πρώτη επαφή με μια διαφορετική κουλτούρα αλλά παράλληλα όχι ακατανόητη.

Εδώ θα δείτε 5 ευρωπαϊκούς προορισμούς που είναι ιδανικοί για οικογενειακές διακοπές, και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα τόσο των μεγάλων όσο και των μικρών της οικογένειας.

1. Κοπεγχάγη, Δανία: Λίγο ακριβός προορισμός, όμως αξίζει τα λεφτά του, καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη πόλη με πολλά αξιοθέατα, όπου θα βρείτε πολλών ειδών δραστηριότητες αλλά και ένα πολύ υψηλό πολιτιστικό επίπεδο.

Nyhavn Photo Thomas Hyrup Christensen Copenhagen

2. Βερολίνο, Γερμανία: Βιομηχανικά τοπία, απίστευτα πολλά μουσεία, συνεχείς καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, πασίγνωστα μνημεία και πολύ πράσινο.

Squares Berlin

3. Ρώμη, Ιταλία: Ολόκληρη η πόλη είναι μια ιστορία. Φημίζεται για τα αξιοθέατα της, όπως το Κολοσσαίο και το Βατικανό, ενώ έχει εξαιρετική κουζίνα και είναι η ιδανική πρώτη επαφή για τα παιδιά σας με μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα κουλτούρα και παράλληλα σχετικά οικεία.

Monti Rome

4. Αθήνα, Ελλάδα: Πλούσια σε ιστορικά μνημεία, παντρεύει την σύγχρονη κουλτούρα με την αρχαία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πανέμορφα τοπία ενώ εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη επίσης, γαστρονομικά αλλά και με την ατμόσφαιρα της και την πληθώρα επιλογών που προσφέρει σε κάθε μέλος της οικογένειας.

Travelstyle Athens

5. Λισαβόνα, Πορτογαλία: Η ομορφιά της είναι ασύγκριτη. Συνδυάζει το αστικό τοπίο με τις παραλίες, την ιστορία και την κουλτούρα της με τη σύγχρονη πλευρά της ενώ παράλληλα πρόκειται για ένα σχετικά οικονομικό προορισμό.

Lisboa

Πηγή: https://www.travelstyle.gr

Send this to a friend