Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έλαβες αυτό το περίεργο μήνυμα στο κινητό σου; (ΒΙΝΤΕΟ)
Έλαβες αυτό το περίεργο μήνυμα στο κινητό σου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλαβες αυτό το περίεργο μήνυμα στο κινητό σου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πρέπει να υποβάλεις το έντυπό σου στο Τμήμα Φορολογίας και έχεις λάβει περίεργο μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο;

Αν ναι, αγνόησε το.

Νέους τρόπους εξαπάτησης πολιτών έχουν βρει επιτήδειοι, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα. Αυτή τη φορά μέσω Ταχυδρομείων αλλά και με του τμήματος  τμήμα Φορολογίας – στα οποία πολλοί πολίτες συμπληρώνουν φόρμες αυτές τις ημέρες

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι μηνύματα με αποστολέα «TAXISnet»  και με ειδοπίηση για  επιστροφή χρημάτων συγκεκριμμένου ποσού,  είναι ψευδή και δεν θα πρέπει οι πολίτες να εισέρχονται σε συγκεκριμένη σελίδα.

Όσον αφορά την απάτη των Κυπριακών ταχυδρομείων θα πρέπει ο πολίτης να είναι ιδιαίτερα υποψιασμένος – αφότου λάβει στο μέιλ του περίεργα στοιχεία  και να ελέγχει ότι η  παραπομπή αφορά την ακριβή διεύθυνση  των ταχυδρομείων, δηλαδή  www.cypruspost.post,

“Και θα πρέπει να προσέχετε εάν το λεκτικό στα ελληνικά προέρχεται από αυτόματη μετάφραση και κυρίως να ελέγχετε ότι όντως αναμένετε κάποιο πακέτο από το Ταχυδρομείο”.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκε έξαρση του φαινομένου αποστολής μαζικών μηνυμάτων, με τις υπηρεσίες να προτρέπουν το κοινό να είναι διαίτερα προσεχτικό.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend