Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Αυξημένες πιθανότητες για Τρισκόφσκι, επιβάλλεται η βελτίωση στην άμυνα
Αυξημένες πιθανότητες για Τρισκόφσκι, επιβάλλεται η βελτίωση στην άμυνα

Αυξημένες πιθανότητες για Τρισκόφσκι, επιβάλλεται η βελτίωση στην άμυνα

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ιβάν Τρισκόφσκι και που τον άφησε εκτός από το παιχνίδι κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Ο Σκοπιανός επιθετικός με την επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές και εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει και βασικός αυτό είναι κάτι που θα το δει ο Καταλά με τον ποδοσφαιριστή και τους γιατρούς μιας ίσως η απόφαση παρθεί ακόμη και την ύστατη. Ο Τρίσκο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι καταφέρνει να βρίσκει τον τρόπο να δηλώνει παρών ακόμη και όταν έχει μικροπροβλήματα.

Απ’ εκεί και πέρα ο Καταλά θα έχει κάποιες επιστροφές και θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Μία νίκη η οποία αν έρθει πιθανόν να ανεβάσει την ΑΕΚ ακόμη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αμυντική βελτίωση…
Εκεί που χρειάζεται η ομάδα να προχωρήσει σε σημαντική βελτίωση είναι στην άμυνα. Στα τελευταία παιχνίδια οι παίκτες του Καταλά δέχονται εύκολα γκολ και αυτό είναι κάτι που στοιχίζει. Αν παρουσιαστεί όπως πρέπει και αποφευχθούν τα ατομικά λάθη, τότε οι πιθανότητες για τρίποντο απέναντι στην ανεβασμένη Ανόρθωση θα είναι αυξημένες.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend