Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Συνάντηση με Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης θα έχει το μεσημέρι η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ
Συνάντηση με Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης θα έχει το μεσημέρι η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ

Συνάντηση με Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης θα έχει το μεσημέρι η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ

Συνάντηση με τον Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Κυπριανό Λούη και αξιωματούχους του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας θα έχει σήμερα η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας είπε ότι «στις 13.00 έχουμε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας για τα ζητήματα που έχουν σχέση με τα πλαίσια μάθησης για το δεύτερο τετράμηνο σε σχέση με τον ωφέλιμο διδακτικό χρόνο, πότε θα λήξουν τα μαθήματα του δεύτερου τετραμήνου για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε διδακτική περίοδο, αν χρειαστεί να γίνει αναπροσαρμογή σε κάποια εξεταζόμενα μαθήματα».

«Δέχθηκε ο Υπουργός Παιδείας να γίνουν συναντήσεις των Συνδέσμων των Ειδικοτήτων των εξεταζόμενων μαθημάτων, δηλαδή των Συμβουλίων που έχουμε με τους αντίστοιχους επιθεωρητές, για να αξιολογήσουν πλαίσια μάθησης, δηλαδή την ύλη σε σχέση με τον καθαρά διδακτικό χρόνο», ανέφερε.

«Εκκρεμεί η δεύτερη εξεταστική περίοδος, το πρόγραμμα, πότε θα γίνει, πως θα γίνει, υπάρχει εβδομάδα ανατροφοδότησης που οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο. Είναι η μετακίνηση των γραπτών που πρέπει να διορθωθούν, που χρειάζεται κάποια παράταση γιατί δεν προλαβαίνουν οι καθηγητές. Είναι σοβαρά ζητήματα που ελπίζω στη σύσκεψη να δοθούν κάποιες λύσεις», κατέληξε.

Send this to a friend