Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η Lidl Κύπρου «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Κύπρο και Ευρώπη
Η Lidl Κύπρου «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Κύπρο και Ευρώπη

Η Lidl Κύπρου «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Κύπρο και Ευρώπη

Η βράβευση αποτελεί λαμπρή απόδειξη για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρει.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Κύπρου βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute, με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη, στη Κύπρο και για 6η χρονιά στην Ευρώπη, για τον προσανατολισμό και τις δράσεις της με επίκεντρο τους εργαζομένους της.

Μάλιστα, η Lidl Κύπρου είναι η μοναδική εταιρία στην Κύπρο ανεξαρτήτως κλάδου που καταφέρνει να λάβει την πιστοποίηση για το 2022 σε εθνικό επίπεδο, γεγονός που αποτελεί λαμπερή απόδειξη πως συγκαταλέγεται στις Κορυφαίες Εταιρίες στην Κύπρο για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρει.

Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων της εταιρίας με επίκεντρο τους ίδιους τους ανθρώπους της. Εκτός από τις παροχές, που περιλαμβάνουν ανταγωνιστικές αμοιβές από τις υψηλότερες στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου και πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί πληθώρα ενεργειών για τους ανθρώπους της που εξασφαλίζουν ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε κάθε έναν και κάθε μία από τους πάνω από 650 εργαζομένους της.

Επιπρόσθετα, η πιστοποίηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση της Lidl Κύπρου για ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας και ποικιλομορφίας, απαλλαγμένο από διακρίσεις και στερεότυπα.

«Η πιστοποίησή μας και φέτος αποτελεί μια ακόμα απόδειξη πως έχουμε τους ανθρώπους μας σε καταστήματα, logisticscenter και γραφεία στο επίκεντρο.To 2021 ήταν μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική για όλους μας. Παρόλα αυτά καταφέραμε και διασφαλίσαμε ένα ασφαλές, υγιές, φιλικό και δίκαιο περιβάλλον εργασίας. Για το 2022 σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης για κάθε μέλος της ομάδας μας ενώ προγραμματίζουμε την ενίσχυση της παρουσίας μας στην αγορά της Κύπρου με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτωνδήλωσε ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου.

Για τον David Plink, CEO της Top Employers Institute, «η προηγούμενη χρονιά, όπως και το 2020 ήταν μια χρονιά που επηρέασε έντονα κάθε επιχείρηση. Η Lidl Κύπρου συνέχισε να έχει στο επίκεντρο τους ανθρώπους της, παρά τις προκλήσεις,  με δράσεις και πρακτικές εξασφαλίζοντας ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον.»

Το Top Employers Institute είναι ένα διεθνής ανεξάρτητος οργανισμός με στόχο την πιστοποίηση των εταιριών εκείνων που διακρίνονται για τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες που προσφέρουν. Έχει 30 χρόνια παρουσίας και δραστηριοποίησης, ενώ φέτος αναγνωρίστηκαν 1.857 Top Employers από 123 χώρες σε 5 ηπείρους. Συνολικά, μέσα από τους Top Employers που έχουν λάβει την πιστοποίηση για το 2022, πάνω από 8.000.000 εργαζόμενοι σε όλον τον κόσμο έχουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Τέλος, για το 2022 η εταιρία προγραμματίζει το άνοιγμα 2 νέων καταστημάτων σε Λευκωσία και Λεμεσό, σχεδιάζοντας προσλήψεις σε μια πληθώρα θέσεων εργασίας σε καταστήματα, logistics center και γραφεία, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην Κυπριακή αγορά λιανεμπορίου, µε στόχο να παραμείνει εργοδότης επιλογής με σταθερότητα και υπευθυνότητα.

Δείτε την τηλεοπτική ταινία εδώ

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

 facebook.com/lidlcy                    

instagram.com/lidl_cyprus 

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

Send this to a friend