Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Σπουδαία νίκη με ανατροπή και μισή πρόκριση μέσα στην Πάφο (video)
Σπουδαία νίκη με ανατροπή και μισή πρόκριση μέσα στην Πάφο (video)

Σπουδαία νίκη με ανατροπή και μισή πρόκριση μέσα στην Πάφο (video)

Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου σχεδόν και με τα δυο πόδια βρίσκεται η Ανόρθωση η οποία με ανατροπή και αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος επικράτησε 3-1 και πλέον ο επαναληπτικός μοιάζει περισσότερο τυπικής διαδικασίας.

Η Πάφος στο πρώτο μέρος άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Αντωνιάδη στο 42΄, ενώ η Ανόρθωση αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή από το 8ο λεπτό με τον Αραγιούρι να τραυματίζεται και να περνά εκτός.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αποβολή για την ΠΑΕΕΚ μιας και ο Ρούτκο στο 47΄ ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Νοβότνι που «έκλεψε» την μπάλα με αποτέλεσμα ο Ουκρανός τερματοφύλακας να αποβληθεί. Εξέλιξη η οποία επηρέασε το ματς, ευνόησε την Ανόρθωση με την ομάδα να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να παίρνει τη νίκη με 3-1.

Αρχικά ο Πόποβιτς με εκπληκτική εξέλιξη φάουλ στο 51΄, ενώ ο Αμπαρτζουμιάν στο 70΄ με διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα νίκης και πρόκρισης στην Ανόρθωση. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 80΄ με μία ακόμη εξαιρετική εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά από τον Χριστοδουλόπουλο.

Η Ανόρθωση με αυτή τη νίκη έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση και συνεχίζει απτόητη την ανοδική της πορεία. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Βερχόβετς που μπήκε στο 73΄.

Πάφος FC: Ρούτκο, Παλάσιος, Αϊλντον (35΄ Τάλις), Κοβάσεβιτς, Ζάιρο (64΄ Χότσκο), Ν.Αουρέλιο (64΄ Χέσταντ), Λέιτε (50΄ Άντος), Πάνιτς, Ντράγκομιρ (64΄ Πάντσεον), Μπάιριτς, Πάγιτς

Ανόρθωση: Tζουρ, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Πόποβιτς (73΄ Λάζαρος), Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι (8΄ Ντελετιτς), Χουσμπάουερ (73΄ Βερχόβετς), Κορρέα, Ουάρντα (79΄ Χριστοφή), Νοβότνι

Send this to a friend