Home ΕΞΟΔΟΣ Αγαπημένη ταβέρνα της πόλης σου δίνει €10 έκπτωση στον λογαριασμό σου κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Αγαπημένη ταβέρνα της πόλης σου δίνει €10 έκπτωση στον λογαριασμό σου κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Αγαπημένη ταβέρνα της πόλης σου δίνει €10 έκπτωση στον λογαριασμό σου κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Τις πόρτες της άνοιξε την περασμένη εβδομάδα η ταβέρνα «Τα Αλώνια» στη Λάρνακα και μας πολλούς λόγους να την επισκεφτούμε.

Η γνωστή ταβέρνα της πόλης μας επέστρεψε μετά από λίγες εβδομάδες και εμείς περιμένουμε πως και πώς να απολαύσουμε ξανά τους μοναδικούς μεζέδες και τη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρει ο χώρος της πετρόχτιστης οικίας στην οποία στεγάζεται η ταβέρνα «Τα Αλώνια».

Τα πιάτα τους γνωστά και λατρεμένα. Μεζέδες κυπριακοί, κλασικοί, “πειραγμένοι” ενίοτε, αλλά πάντοτε νόστιμοι και καλοφτιαγμένοι. Εκτός από το νέο τριμελές εκρηκτικό σχήμα το οποίο αναλαμβάνει την μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας ένα απολαυστικό ζωντανό πρόγραμμα, πλέον έχεις ακόμα ένα λόγο να επισκεφτείς «Τα Αλώνια».

Επισκεφτείτε την ταβέρνα Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τέλος Ιανουαρίου και επωφεληθείτε έκπτωση 10€ στον τελικό λογαριασμό σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε για να κάνετε την κράτηση σας και να ενημερώσετε ότι θα χρησιμοποιήσετε την έκπτωση 10€ για να ενεργοποιήσουμε το κουπόνι σας.

Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ με την επίσκεψη σας θα έχετε ακόμα δύο δώρα έκπληξη.

Κάνε, λοιπόν άμεσα την κράτηση σου στο 24 634642 γιατί έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend