Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ «Βάσανο» το PCR για μητέρα- Της ζητούν να μεταφέρει για τεστ τα 5 της παιδιά
«Βάσανο» το PCR για μητέρα- Της ζητούν να μεταφέρει για τεστ τα 5 της παιδιά

«Βάσανο» το PCR για μητέρα- Της ζητούν να μεταφέρει για τεστ τα 5 της παιδιά

Απίστευτη ταλαιπωρία για πολυμελή οικογένεια στην Πάφο. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΡΙΚ στην Πάφο, Πανίκο Ευριπίδου, πατέρας εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό το Σάββατο (15/1) και έχει απομονωθεί.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η μητέρα και τα πέντε από τα έξι τους παιδιά ηλικίας  από ενός έως πέντε χρόνων, καλούνται να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για τη διενέργεια μοριακού τεστ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, η μητέρα έστειλε μήνυμα στο Υπουργείο Υγείας και ζήτησε να συνδράμουν συγγενικά της πρόσωπα στην μεταφορά ή εάν θα μπορούσε να διευθετηθεί επι τόπου λήψη των δειγμάτων αλλά δεν πήρε καμιά απάντηση.

Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας οκτώ χρόνων δεν είχε έρθει σε επαφή την ημέρα που διαγνώσθηκε ο πατέρας της,  ενώ δυο από τα μικρότερα παιδιά είναι δίδυμα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι διευθετήθηκε, ώστε μονάδα να μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας για τη λήψη δειγμάτων για εξέταση.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend