Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για Εισαγωγή στο EUC Εαρινό Εξάμηνο 2022
Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για Εισαγωγή στο EUC Εαρινό Εξάμηνο 2022

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για Εισαγωγή στο EUC Εαρινό Εξάμηνο 2022

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Σπουδές και Διαδικασία Εισαγωγής στο  Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου»  την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 6μ.μ.

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρουδέχεται αιτήσεις εισαγωγής νέων φοιτητών και υποψηφίων για μετεγγραφή για το Εαρινό Εξάμηνο 2022  με έναρξη σπουδών 14 Φεβρουαρίου 2022.

Μάθε για τις Σχολές, τα  προγράμματα σπουδών, τη διαδικασία και τα κριτήρια εισδοχής και τη φοιτητική ζωή στο EUC. 

 Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα γίνει επεξήγηση για τη διαδικασία αίτησης εισαγωγής και μετεγγραφής ανα Σχολή και θα δοθούν οι επιλογές στέγασης. Η παρουσίαση είναι διαδραστική ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν απορίες και ερωτήματα.

Εκπαίδευση 5 Αστέρων

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS StarsUniversityRatings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στα ελληνικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών: τηλ. 00357 – 22713000 ή email:  [email protected]

Send this to a friend