Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: “Υπάρχουν διαιτητές που δεν είναι σε θέση να διεκπερεώσουν την αποστολή τους”
Χριστοφόρου: “Υπάρχουν διαιτητές που δεν είναι σε θέση να διεκπερεώσουν την αποστολή τους”

Χριστοφόρου: “Υπάρχουν διαιτητές που δεν είναι σε θέση να διεκπερεώσουν την αποστολή τους”

Στον SUPER SPORT FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που ήρθε να διεκδικήσει το καλύτερο. Θεωρούμε ήταν μια πολύ δίκαιη νίκη, Μετά την ισοφάριση ήμασταν η ομάδα που θέλαμε περισσότερο τη νίκη και κερδίσαμε δίκαια με το γκολ του Αραγιούρι. Βρήκαμε νωρίτερα και ένα γκολ με τον Ιωάννου που δεν μέτρησε».

Για τα παράπονα για τη διαιτησία: «Δεν έχουμε καμία διάθεση να μπούμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΛ, έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Εμείς λέμε τα δικά μας, ειναι η τρίτη φορά που μας ακυρώνεται γκολ και είναι κάτι που μας προβληματίζει πάρα πολύ. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο να ακυρώνονται τέτοια γκολ, ναι ήταν και για τον μικρό Ιωάννου που θα ήταν το πρώτο του. Και πάλι είδαμε στον πειθαρχικό έλεγχο να υπάρχουν ζητήματα, οι κάρτες ήταν ανάποδες. Έχουμε δει διαιτητές να βάζουν το χέρι στη τσέπη για να δώσουν κίτρινη κάρτα και μετά να παίρνουν πίσω την απόφασή τους. Αρκετές φορές θελήσαμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας προβλήματα, αλλά κάποιες στιγμές φτάνει», είπε.

Και συνέχισε: «Ζητήσαμε συνάντηση με τον κ. Μάζιτς και δεν αφορά μόνο δικά μας παιχνίδια αλλά εξόφθαλμα λάθη σε διάφορα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να κριθούν τίτλοι ή ευρωπαϊκά εισιτήρια με λάθος σφυρίγματα. Περιμένουμε ότι θα γίνει η συνάντηση και ότι δεν υπάρχει λόγος να μας το αρνηθεί. Μπορεί με τις απαντήσεις που θα μας δώσει να μας πείσει ότι όλα είναι καλά. Όσον αφορά τα λάθη των διαιτητών, δεν σημαίνει πως ένας διαιτητής μπορεί να κάνει το κεφαλιού του μέσα στο γήπεδο και εμείς να μην το λέμε. Υπάρχουν διαιτητές που δεν είναι σε θέση να διεκπερεώσουν την αποστολή τους και να είστε βέβαιοι ότι θα τα λέμε».

Για τα νέα αποκτήματα και τον Νοβότνι που αγωνίστηκε με την ΑΕΛ: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλιο πάνω στην απόδοση των νέων αποκτημάτων. Έχουμε μπροστά μας πολλές υποχρεώσεις για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλείς συμπεράσματα».

Για τα αγωνιστικά ενόψει του αγώνα κυπέλλου: «Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να πάρουμε σκορ πρόκρισης. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας, όμως αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει καλά το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Υπάρχουν κάποια προβλήματα όμως θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για τις αποφάσεις του προπονητή».

Send this to a friend