Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Αραγιούρι λύτρωσε την Ανόρθωση! (βίντεο)
Ο Αραγιούρι λύτρωσε την Ανόρθωση!  (βίντεο)

Ο Αραγιούρι λύτρωσε την Ανόρθωση! (βίντεο)

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση η Ανόρθωση επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 2-1 στο ντέρμπι που έγινε στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πρωταγωνιστής αναμέτρησης ο Αραγιούρι ο οποίος πέτυχε στο 81′ το δεύτερο γκολ της Κυρίας με το οποίο στο τέλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να κάνει το βαθμολογικό άλμα.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη της Ανόρθωσης η οποία μετά απο ένα μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση κατάφερε να πάρει τους πολύτιμος βαθμούς και να συνεχίσει την πορεία της προς την επίτευξη των στόχων της.

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση ήταν καλύτερη και δίκαια προηγήθηκε στο 29′ με φάουλ του Χουσμπάουερ, όπου η μπάλα φαίνεται κάπου να χτύπησε χωρίς να είναι ξεκάθαρο από ποιον κατέληξε η μπάλα στα δίκτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ με τις αλλαγές τις ανέβασε την απόδοση της και πέτυχε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης στο 59′, μια ωραία αντεπίθεση με τον Τσέποβιτς.

Η Ανόρθωση δεν έβαλε κάτω πετυχένοντας γκολ λίγο αργότερα. Το γκολ δεν μέτρησε αφού φάνηκε μέσω του VAR ότι ο Ιωάννου ήταν εκτεθειμένος.

Η λύτρωση για την ομάδα της Αμμοχώστου ήρθε στο 81′ όταν ο Αραγιούρι προωθήθηκε και κατάφερε να νικήσει τον Μέγιερι διαμορφώντας έτσι το τελικό 2-1 για την Ανόρθωση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (Λάζαρος 72′), Ουάρντα, Χριστοφή (Ντέλετιτς 57′), Νοβότνι (Κορέα 85′), Χρυσοστόμου (Ιωάννου 57′).

ΑΕΛ: Μέγιερι, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς (Παπαφώτης 24′), Νταβόρ, Τσέποβιτς, Σάντος, Μαζάν, Ανδρέου (Μπαλντέ 46′), Τόρες (Έουλερ 72′), Ριστέφσκι, Μαρόσα (Μιλιτσεάνου 46′).

Send this to a friend