Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με Νοβότνι στην κορυφή για να μειώσει αποστάσεις (πιθανή ενδεκάδα)
Με Νοβότνι στην κορυφή για να μειώσει αποστάσεις (πιθανή ενδεκάδα)

Με Νοβότνι στην κορυφή για να μειώσει αποστάσεις (πιθανή ενδεκάδα)

Μετά από ένα περίπου μήνα η Ανόρθωση επιστρέφει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και φυσικά μπροστά στο δικό της κοινό. Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια προέρχονται από τρεις σερί νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ η ομάδα και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο δείχνει βελτίωση αμυντικά.

Σήμερα κόντρα στην ΑΕΛ που «καίγεται» για βαθμούς για να μπορέσει να ξεφύγει από τα χαμηλά αλλά και να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για την εξάδα, δεν θα έχει εύκολο έργο και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση το ματς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον κορωνοϊό, όμως σήμερα θα έχει επιλογές και θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο που θα την ανεβάσει βαθμολογικά.

Πιθανή ενδεκάδα…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξιά της άμυνας ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερά ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Αντωνιάδης και Αραγιούρι. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Αρτυματάς, Χουσμπάουερ και Πόποβιτς, στα δυο άκρα της επίθεσης προβάδισμα έχουν οι Ντέλετιτς και Ουάρντα και στην κορυφή ο Νοβότνι που θα κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Να το εκμεταλλευθεί…
Με νίκη η Ανόρθωση θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που είχε η ΑΕΚ την Παρασκευή, ενώ θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί και τις όποιες απώλειες θα προκύψουν από το ντέρμπι που θα γίνει στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend