Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τον παίρνει και «χτίζει» πάνω του
Τον παίρνει και «χτίζει» πάνω του

Τον παίρνει και «χτίζει» πάνω του

Δεν είναι δα και σύνηθες φαινόμενο να πληρώνει κυπριακή ομάδα για να πάρει κάποιο ποδοσφαιριστή. Η Ανόρθωση στην περίπτωση του Βρχόβετς θα βγάλει από τα ταμεία ένα, μικρό έστω ποσό, για να πάρει τον ποδοσφαιριστή.

Η κίνηση και μόνο δείχνει πόσο πολύ πιστεύει πάνω του ο Κετσπάγια και ότι θεωρεί πως πρόκειται για παίκτη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Σλοβένος διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο, θα υπογράψει και θα αρχίσει δουλειά. Κόντρα στην ΑΕΛ αναμένεται να δει το ματς από τις εξέδρες.

Ο ίδιος με δήλωση του στην σελίδα της Μάριμπορ, ανέφερε:

«Μετά από 5,5 χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Υπήρχαν πολλές αξέχαστες στιγμές, αλλά τελικά θυμάσαι μόνο τις καλές, τις κακές τις ξεχνάς. Σε αυτή την περίπτωση, είναι μια ξεχωριστή ιστορία, ένας δεσμός που δεν μπορεί να σπάσει. Ο σύλλογος και η πόλη μου έδωσαν όλα όσα ήθελα. Σχετικά με την καριέρα και την προσωπική ζωή μου. Εδώ έζησα τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές, από το Champions League μέχρι τον τίτλο. Έφτιαξα μια οικογένεια εδώ, ένα σπίτι.

Και τα δύο παιδιά μου γεννήθηκαν στο Μάριμπορ, η πόλη μου έδωσε πολλούς φίλους. Δεν ήταν εύκολο να αποφασίσω να φύγω, αλλά ένιωσα ότι είχε έρθει μια στιγμή στην καριέρα μου όπου ήθελα να δοκιμάσω κάτι που με ενοχλούσε αφού πάντα ήθελα να παίξω και στο εξωτερικό. Χαρούμενος εγώ και ο σύλλογος ήρθαμε σε συμφωνία και χωρίσαμε φιλικά.

Πάντα θα μου αρέσει να επιστρέφω στο Μάριμπορ, αυτό δεν είναι αντίο αλλά τα λέμε αργότερα. Ελπίζω να σας δω τον Μάιο. Για να μπορώ να χειροκροτήσω τα αγόρια στο γήπεδο όταν σηκώσουν το τρόπαιο, που αξίζει και στην Μάριμπορ».

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend