Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού το Σάββατο στην Αθηένου
Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού το Σάββατο στην Αθηένου

Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού το Σάββατο στην Αθηένου

Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, θα διενεργηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, στο νέο Κέντρο Υγείας στην Αθηένου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «μετά από αίτημα του Δημάρχου Αθηένου για να βοηθηθούν οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σε διευθέτηση, ώστε αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου, κινητή μονάδα να μεταβεί για να πραγματοποιήσει εμβολιασμούς. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει να εμβολιασθούν συνολικά 527 άτομα, όλων των ηλικιών».

Συγκεκριμένα, «με την πρώτη δόση δήλωσαν για να εμβολιαστούν 26 άτομα, επτά με τη δεύτερη δόση και οι υπόλοιποι με την 3η δόση. Οι ηλικίες των ενδιαφερομένων για εμβόλιο ξεκινά από 15 ετών μέχρι και ηλικιωμένοι».

Προστίθεται ότι «ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί στο Νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι κάτοικοι που θα εμβολιαστούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και ενημερώνονται για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμος Αθηένου, συμβάλλοντας στο γενικό αίσθημα για εμβολιασμό του πληθυσμού και δημιουργία της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ανοσίας στους κατοίκους του ακριτικού Δήμου, ζήτησε τη διενέργεια του εμβολιασμού στην Αθηένου, ώστε να βοηθηθούν και να μην ταλαιπωρηθούν με μετάβαση στα κέντρα εμβολιασμού των πόλεων όσοι θέλουν να εμβολιασθούν. Παράλληλα η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου βοηθά στην εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η ανθρωπότητα».

Send this to a friend