Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μνημόσυνο των Ευεργετών της Αθηένου, του Μοναχού Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη, του Νίκου Μουγιάρη και άλλων
Μνημόσυνο των Ευεργετών της Αθηένου, του Μοναχού Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη, του Νίκου Μουγιάρη και άλλων

Μνημόσυνο των Ευεργετών της Αθηένου, του Μοναχού Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη, του Νίκου Μουγιάρη και άλλων

Ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου και η Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων, τιμώντας τη μνήμη των Αείμνηστων και Μεγάλων Ευεργετών της Αθηένου, του Μοναχού Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη και του Νίκου Μουγιάρη, καθώς και των άλλων Αείμνηστων και Μεγάλων Ευεργετών, Δωρητών, Χορηγών και Εθελοντών της Κλεάνθειου Κοινοτικής Στέγης Ηλικιωμένων Αθηένου, ανακοινώνουν ότι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσας Αθηένου, θα τελεστεί επίσημο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών τους,  χωροστατούντος του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα.

Ενόψει της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού δεν θα προσφερθεί καφές στο Κωνσταντινελένειο Κέντρο Ενηλίκων, ως συνηθίζετο.

Ο Δήμος Αθηένου διευκρινίζει ότι Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που βρίσκονται σε ισχύ για τον Κορωνοϊό.

Send this to a friend