Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Καταλά: “Αποφύγαμε να διαβάζουμε και να ασχολούμαστε, θέλουμε τον κόσμο με την ΠΑΕΕΚ” (βίντεο)
Καταλά: “Αποφύγαμε να διαβάζουμε και να ασχολούμαστε, θέλουμε τον κόσμο με την ΠΑΕΕΚ” (βίντεο)

Καταλά: “Αποφύγαμε να διαβάζουμε και να ασχολούμαστε, θέλουμε τον κόσμο με την ΠΑΕΕΚ” (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, η δημοσιογραφική διάσκεψη του Νταβίντ Καταλά, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με την ΠΑΕΕΚ.

Η αρχική του τοποθέτηση… “Eίναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Δεν ανησυχώ όμως πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή και συμπαγής ομάδα η ΠΑΕΕΚ. Δεν εφησυχαζόμαστε, πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”

Αν τους επηρέασε αυτό που γίνεται μετά το ματς με τον Απόλλωνα και το μήνυμα του για τον κόσμο… “Προσπαθήσαμε για την κατάσταση μετά το ματς με τον Απόλλωνα προσπαθήσαμε να μην μας επηρεάσει. Αποφύγαμε να διαβάζουμε και να ασχολούμαστε. Αυτό που μας επηρεάζει είναι ο κορωνοϊος, χρησιμοποιούμε διαφορετικά αποδυτήρια. Είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία του κόσμου. Θα παρομοίαζα το αυριανό όπως το ματς με το Μακάρειο σε μια… κρύα κατάσταση. Θα παίξει ρόλο η παρουσία του κόσμου”

Σε τρεις σερί αγώνες παρατηρήθηκε το φαινόμενο η ΑΕΚ μόλις σκοράρει να δέχεται σχεδόν αμέσως την ισοφάριση ( Με Ομόνοια, Πάφο και Απόλλωνα). Ποιό το σχόλιο του κόουτς επ’ αυτού; Είναι αλήθεια και είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε καλύτερα. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα αυτή την κατάσταση. Όταν μας πιέζει ο αντίπαλος πρέπει να το αντιμετωπίζουμε καλύτερα, ίσως να πετάμε την μπάλα έξω. Έχουμε μιλήσει με τους παίκτες για να μην επαναληφθεί”

Η ΠΑΕΕΚ στον πρώτο γύρο έκανε καλό παιχνίδι εναντίον σας. Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τη νίκη…”Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ΠΑΕΕΚ είναι μια ομάδα που μου αρέσει. Έχει προσωπικότητα και είναι συμπαγής. Δεν είχε καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα όμως θα είναι μεγάλο λάθος αν νομίζουμε πως είναι εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συμπαγής στην αμυντική λειτουργία και στην επίθεση να έχουμε προσωπικότητα”

Θα προσεγγίσει το αυριανό ματς με τον ίδιο τρόπο όπου θα προσεγγίσει το ματς κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ; “Για εμάς είναι η ίδια σημασία είτε πρωτάθλημα είτε Κύπελλο. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και μετά θα δούμε το Κύπελλο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε το ρόστερ να το κάνουμε”

Ανησυχεί καθόλου για την αφλογιστία του Ιβάν και ένα σχόλιο για το ντεμπούτο του Λεάλ…”Δεν ανησυχώ για τον Τρίσκο. Θα επιστρέψει τα γκολ. το ξαναέκανε. Δεν είναι μόνο τα γκολ είναι η απίστευτη δουλειά που κάνει στο γήπεδο και στην προπόνηση. Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Για τον Λεάλ είμαι ικανοποιημένος και δεν ανησυχώ καθόλου για την θέση του κίπερ. Δεν μετρά ποιος θα αγωνιστεί και οι τρεις είναι ετοιμοπόλεμοι και είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά τους”.

Ο Μαρτής υπολογίζεται κανονικά στην αυριανή αναμέτρηση; “Αν προχωρήσει η εγγραφή του έγκαιρα θα υπολογίζεται για αύριο. Προπονείται μαζί μας εδώ και δύο-τρεις μέρες και παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα. Υπολογίζεται και αυτός. Αν προχωρήσουμε με την εγγραφή τότε θα είναι στη διάθεσή μας αύριο”

Send this to a friend