Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Γκάφα με σύλληψη φονιά Σολόνικ στην Ελλάδα – Τι απαντά η Αστυνομία Κύπρου
Γκάφα με σύλληψη φονιά Σολόνικ στην Ελλάδα – Τι απαντά η Αστυνομία Κύπρου

Γκάφα με σύλληψη φονιά Σολόνικ στην Ελλάδα – Τι απαντά η Αστυνομία Κύπρου

Την πληροφορία ότι ο Γεωργιανός που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», δεν ήταν ο δολοφόνος και είχε πάει όντως για κηδεία στην Ελλάδα, σχολίασε στο SigmaLive ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

 

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Γεωργιανός εξέτιε ποινή φυλάκισης στην Κύπρο για τροχαία αδικήματα. Όταν αποφυλακίστηκε, η Αστυνομία Κύπρου πληροφόρησε τις Ελληνικές Αρχές και της απάντησαν ότι το πρόσωπο αυτό ενδεχομένως να καταζητείται για υπόθεση φόνου και ζήτησαν να ταυτοποιηθεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η ελληνική Αστυνομία έστειλε στοιχεία και μια φωτογραφία, η οποία δεν βοήθησε στην ταυτοποίηση, ενώ η ημερομηνία γέννησης του και το όνομά του ήταν διαφορετικά.

Στις 10 Ιανουαρίου όταν ο Γεωργιανός επιχείρησε να ταξιδέψει, εντοπίστηκε από την Αστυνομία ότι ήταν το πρόσωπο που ενδιέφερε τις Ελληνικές Αρχές αλλά δεν μπορούσε να συλληφθεί, καθώς με βάση τα στοιχεία, δεν έγινε κατορθωτό να ταυτοποιηθεί. Όμως, ενημερώθηκε η ελληνική Interpol ότι το εν λόγω πρόσωπο ήταν στη συγκεκριμένη πτήση και έφτανε Ελλάδα.

Μάλιστα, η ελληνική Interpol απάντησε στην Αστυνομία Κύπρου ότι «το πρόσωπο ήταν αυτό που ψάχναμε, ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια».

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend