Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Καταζητείται για 21 χρόνια για υπόθεση βιασμού και συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
Καταζητείται για 21 χρόνια για υπόθεση βιασμού και συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Καταζητείται για 21 χρόνια για υπόθεση βιασμού και συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Φυγόδικος, ο οποίος τα τελευταία 21 χρόνια καταζητείται από τις ρωσικές αρχές ασφαλείας για υπόθεση βιασμού, συνελήφθη προχθές στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πρόκειται για 53χρονο Ελληνοπόντιο, από τη Γεωργία (κάτοχο ελληνικής ταυτότητας), ο οποίος αφίχθη στο αεροδρόμιο με πτήση από την Θεσσαλονίκη. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε υποσημείωση από την Ίντερπολ, σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο άτομο καταζητείται από τις ρωσικές αρχές για υπόθεση βιασμού που διαπράχθηκε το 2001.

Ο 53χρονος συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση. Ισχυρίστηκε ότι τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και ότι από το 2001 δεν έχει ταξιδέψει στη Ρωσία. Ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι στην Κύπρο ήλθε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ για την καταγγελία που εκκρεμεί εναντίον του για υπόθεση βιασμού, έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς.

Ο 53χρονος Ελληνοπόντιος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για σκοπούς έναρξης της διαδικασίας έκδοσής του στη Ρωσία, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα πάντα με το μήνυμα της Ίντερπολ, ο ύποπτος είχε κτυπήσει την παραπονούμενη γυναίκα εντός του αυτοκινήτου του προτού την βιάσει…

 

Send this to a friend