Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Φράγκος: “Νιώθουμε αισιόδοξοι για την έκβαση της δικαστικής διαδικασίας”
Φράγκος: “Νιώθουμε αισιόδοξοι για την έκβαση της δικαστικής διαδικασίας”

Φράγκος: “Νιώθουμε αισιόδοξοι για την έκβαση της δικαστικής διαδικασίας”

Ο Ιωσήφ Φράγκος, μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ και νομικός της ομάδας για την ένσταση του Απόλλωνα, μίλησε στο ΡΙΚ και στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα».

Οι τοποθετήσεις του:

«Σεβόμενοι την έρευνα από το Υπουργείο αλλά και τη Δικαστική διαδικασία έχουμε επιβάλει στον εαυτό μας ένα μορατόριουμ δηλώσεων. Και εννοείται ότι ο υποφαινόμενος που έδωσε αυτές τις οδηγίες δεν πρόκειται να τις παρακάμψει. Είμαι και ο νομικός σύμβουλος και ως τέτοιος μιλώ τώρα. Άρα θα αποφύγω να αναφερθώ σε γεγονότα. Να σημειώσω πως ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για την ένσταση. Ταπεινά δηλώνουμε πως νιώθουμε αισιόδοξοι για την έκβαση της δικαστικής διαδικασίας κρίνοντας ως ΑΕΚ κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε.

Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Παραμένω στην θέση ότι ναι νιώθουμε πεπεισμένοι ότι ακολουθήσαμε κατά γράμμα όσα έπρεπε.

Κατατέθηκε η ένσταση του Απόλλωνα, η διαδικασία κρίνω ότι θα τρέξει τάχιστα. Αναμένεται η υποβολή των δικών μας θέσεων μέχρι αύριο. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας έχει την ευχέρεια να υποβάλει κάποιες επιπλέον διευκρινίσεις. Ενημερωτικά να γνωρίζει ο κόσμος ευελπιστούμε πως εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα προκύψει αποτέλεσμα».

Send this to a friend