Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εμβόλια 1ΗΣ, 2ΗΣ και 3ΗΣ ΔΟΣΗΣ στην Αθηένου
Εμβόλια 1ΗΣ, 2ΗΣ και 3ΗΣ ΔΟΣΗΣ στην Αθηένου

Εμβόλια 1ΗΣ, 2ΗΣ και 3ΗΣ ΔΟΣΗΣ στην Αθηένου

Πραγματική γιορτή ετοιμάζεται ξανά και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 στην Αθηένου. Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Υγείας, εισακούοντας αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιασθούν εναντίον του Κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου, διευθέτησε όπως τη μέρα αυτή πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα του Υπουργείου εμβολιασμός με το εμβόλιο της εταιρείας PFIZER. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει να εμβολιασθούν συνολικά 512 άτομα, ενώ το ενδιαφέρον είναι ακόμη πολύ μεγάλο. Έχουν δηλώσει να εμβολιασθούν  άτομα όλων των ηλικιών, 20 με την πρώτη δόση, 5 με τη δεύτερη δόση και οι υπόλοιποι, άτομα που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον πριν 51/2 μήνες, με την 3η δόση.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι κάτοικοι που θα εμβολιασθούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και ενημερώνονται για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο.

Ο Δήμος Αθηένου, συμβάλλοντας στο γενικό αίσθημα για εμβολιασμό του πληθυσμού και δημιουργία της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ανοσίας στους κατοίκους του ακριτικού Δήμου, ζήτησε τη διενέργεια του εμβολιασμού στην Αθηένου, ώστε να βοηθηθούν και να μην ταλαιπωρηθούν με μετάβαση στα κέντρα εμβολιασμού των πόλεων όσοι θέλουν να εμβολιασθούν. Παράλληλα η ενέργεια υποβοηθά στην εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η ανθρωπότητα.

Ο Δήμαρχος Αθηένου, κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Όλγα Καλακούτα, η οποία πάντα υποβοηθητική και πρόθυμη έγκρινε να γίνει ο εμβολιασμός στην Αθηένου, δείχνοντας και πάλι τον ανθρώπινο χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ευχαριστεί για άλλη μια φορά και όλους τους υπόλοιπους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, την κ. Γεωργία Χριστοδούλου, Λειτουργό Α’ Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας-Αμμοχώστου, καθώς και τους Επισκέπτες Υγείας και το άλλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που βοηθούν στους εμβολιασμούς και οι οποίοι αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις σ’ αυτούς που εμβολιάζονται, με τον εξαιρετικό τρόπο τους και την υποβοήθηση της όλης διαδικασίας.

 

Send this to a friend