Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Από εργασιακή δράση φαίνεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά στην αποθήκη του Τσιμεντοποιίου στο Βασιλικό
Από εργασιακή δράση φαίνεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά στην αποθήκη του Τσιμεντοποιίου στο Βασιλικό

Από εργασιακή δράση φαίνεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά στην αποθήκη του Τσιμεντοποιίου στο Βασιλικό

Από εργασιακή δράση φαίνεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά στην αποθήκη του τσιμεντοποιίου στο Βασιλικό. Οι αρχές φαίνεται αποκλείουν την διενέργεια κακόβουλης πράξης

Η πυρκαγιά χθες το πρωί στο τσιμεντοποιίο Βασιλικού και συγκεκριμένα σε αποθήκη με εναλλακτικά καύσιμα, φαίνεται να προκλήθηκε από την εργασιακή δράση του προσωπικού του τσιμεντοποιίου, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε ανάφλεξη της σκόνης πολυουρεθάνης η οποία πιθανόν να ήρθε σε επαφή με θερμά μέταλλα μηχανημάτων.

Οι αρχές αποκλείουν την διενέργεια κακόβουλης πράξης ενώ έγινε αξιολόγηση της σκηνής και των ευρημάτων που εντοπίστηκαν.

Σε ανακοίνωση της, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού αναφέρει  πως η φωτιά έγινε αντιληπτή από την πρώτη στιγμή και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή όλα τα συστήματα ασφάλειας και υγείας, και διαχείρισης κρίσης της Εταιρείας και σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο εντός μίας ώρας και κατασβέστηκε.

Το προσωπικό εργάζεται υπό ασφαλείς συνθήκες και η λειτουργία της Τσιμεντοποιίας συνεχίζεται απρόσκοπτα αναφέρει η εταιρεία η οποία ευχαριστεί θερμά την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση και τις συντονισμένες προσπάθειές τους για την κατάσβεση της φωτιάς.

Send this to a friend