Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Το σίριαλ και το δυνατό χαρτί της ΑΕΚ…
Το σίριαλ και το δυνατό χαρτί της ΑΕΚ…

Το σίριαλ και το δυνατό χαρτί της ΑΕΚ…

Τα αποτελέσματα από το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας ακόμη δεν έχουν βγει και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση πότε θα συμβεί αυτό. Πιθανόν να γίνει ακόμη και αύριο Τετάρτη, όμως αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Έτσι, το σίριαλ με την έκβαση του αγώνα ΑΕΚ-Απόλλων, ο οποίος θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, έχει μπόλικο ζουμί ακόμη. Οι νομικοί θα δώσουν τη δική τους μάχη με την ΑΕΚ να νιώθει σίγουρη για τη νίκη και… εκτός γηπέδου.

Ένα δυνατό χαρτί που κατέχει στα χέρια της είναι η απελευθέρωση των παικτών από το Κράτος, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να νιώθει ασφάλεια. Άλλωστε, αν το ίδιο το κρατικό χημείο και το Υπουργείο Υγείας δεν προχωρούσε σε αυτή απόφαση, που προήλθε μέσα από τις ενέργειες της ομάδας και μία σειρά από αρνητικά τεστ και εξετάσεις από παρότρυνσή κρατικών υπηρεσιών, δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν οι δυο ποδοσφαιριστές.

Το όλο σίριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια και ο κόσμος θα πρέπει να κάνει μερικές μέρες ακόμη υπομονή μέχρι να υπάρξει οριστική κατάληξη.

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend