Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Όλο το βάρος στον μέσο, δεν αργεί του Αρτυματά
Όλο το βάρος στον μέσο, δεν αργεί του Αρτυματά

Όλο το βάρος στον μέσο, δεν αργεί του Αρτυματά

Μετά και την τροπή που έχουν πάρει οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στην Ανόρθωση όπου δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Ροντέν και Έσελινκ, ο Τιμούρ Κετσπάγια τη δεδομένη στιγμή ρίχνει το βάρος στην απόκτηση μέσου.

Εκεί είναι που επιθυμεί να γίνει κίνηση το συντομότερο και αξιολογεί περιπτώσεις για να μπορέσει να βρει τον εκλεκτό που θα είναι σε θέση να του δώσει αυτά που θέλει.

Οι συνεργάτες του και ο ίδιος βλέπουν τους παίκτες που έχουν προταθεί και που ενδιαφέρουν και σύντομα θα παρθεί η τελική απόφαση.

Το σημαντικό είναι αυτός που θα έρθει να μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω και να ανεβάσει το επίπεδο και τον ανταγωνισμό.

Πλησιάζει…
Όσον αφορά τις προσπάθειες παραμονής και ανανέωσης του συμβολαίου του Κωστάκη Αρτυματά δεν αναμένεται να αργήσει και πολύ να επέλθει οριστική συμφωνία και στις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Κετσπάγια θέλει να μείνει ο αρχηγός του, ο Αρτυματάς πήρε αύξηση και οι δυο πλευρές είναι μία ανάσα από το να πέσουν οι υπογραφές.

Επιστροφή…
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά και το ρεπό που είχαν και προετοιμάζονται για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έχουν απελευθερωθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές και θα έχει αυξημένες επιλογές ο τεχνικός της «Κυρίας», αν και σίγουρα δεν θα είναι στο 100% έτοιμοι.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend