Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ H Lidl Κύπρου εύχεται χρόνια πολλά – Το Lidl Vantastic βγήκε στους δρόμους και σκόρπισε ευχές, αγάπη και χαρά!
H Lidl Κύπρου εύχεται χρόνια πολλά – Το Lidl Vantastic βγήκε στους δρόμους και σκόρπισε ευχές, αγάπη και χαρά!

H Lidl Κύπρου εύχεται χρόνια πολλά – Το Lidl Vantastic βγήκε στους δρόμους και σκόρπισε ευχές, αγάπη και χαρά!

Η Lidl εδώ και χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πράξεις αλληλεγγύης, κινήσεις πουέμπρακτα ενισχύουν την κοινωνία και ενέργειες που χαρίζουν χαμόγελα σε όσους τα έχουν ανάγκη. Δεν θα μπορούσε, βέβαια, φέτος να κάνει κάτι διαφορετικό. Έτσι, στόλισε γιορτινά το Vantastic της, το φορτηγάκι που μοιράζει νοστιμιές και καλή διάθεση, και επισκέφτηκε όλους εκείνους που όλοι μας ευγνωμονούμε κάθε μέρα.

Τις γιορτινές αυτές μέρες, το Vantastic φορώντας τα καλά του, βγήκε στους δρόμους της Λευκωσίας για να επισκεφτεί και να κεράσει γλυκές γεύσεις και ακόμα πιο γλυκές ευχές εκείνους που “κρατάνε το φρούριο’, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το Vantastic με τα λαμπερά του φώτα που κάνουν τους πάντες να χαμογελούν, επισκέφτηκε ανάμεσα σε άλλους το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, την Πυροσβεστική, το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα, την Αστυνομία, το Μακάρειο Νοσοκομείο, αλλά και σταθμούς Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αφού είναι αυτοί που μέρα-νύχτα εργάζονται ακούραστα για να μας ενημερώνουν για κάθε νέο γεγονός.

Σε όλους τους σταθμούς που έκανε το Vantastic, συνάντησε ζεστά χαμόγελα και υπέροχους ανθρώπους που υποδέχτηκαν τις γλυκές Lidl νοστιμιές με ανοιχτές αγκαλιές. Το κοινό καλωσόρισε με χαρά την πρωτοβουλία της Lidl και του Vantastic, χαρίζοντας με τη σειρά του ευχές και πολλή αγάπη, μέσα από τις αντιδράσεις και τα σχόλιά του.

Η Lidl Κύπρου βρήκε αυτόν τον απλό και όμορφο τρόπο για να ευχαριστήσει όλους αυτούς που ακούραστα μας φροντίζουν, μας προσέχουν, μας βοηθούν, μας κρατούν ενήμερους, όλο τον χρόνο, κάθε μέρα, σε κάθε βάρδια – και δεν παύουν να το κάνουν με αυταπάρνηση, αγάπη και χαμόγελο. Σε όλους αυτούς που απλόχερα μοιράζουν αγάπη, η Lidl Κύπρου και το Vantastic έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους, μοιράζοντας με τη σειρά τους γλυκά εδέσματα και θερμά χαμόγελα, και ευχήθηκαν σε όλους καλές, φανταστικές γιορτές.  Δείτε το Vantastic εδώ:

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

 corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

 facebook.com/lidlcy                    

instagram.com/lidl_cyprus 

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

Send this to a friend