Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο- Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας (βίντεο)
Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο- Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας (βίντεο)

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο- Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας (βίντεο)

 

Έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφονται τις τελευταίες ώρες σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

 

Εικόνες από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο δίνουν φωτογραφίες και βίντεο της σελίδα στο Facebook, Καιρόφιλοι Κύπρου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος συννεφιασμένος με βροχές και αρκετές  περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τοπικά τα φαινόμενα πιθανό να είναι παρατεταμένα  ή και έντονα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με βροχές σε αρκετές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τοπικά τα φαινόμενα πιθανό να είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Η εφαρμογή windy δείχνει την πορεία της κακοκαιρίας στην Κύπρο, προβλέποντας ότι τα οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας:

Send this to a friend