Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Έσελινκ έστειλε μήνυμα ότι έρχεται στην Ανόρθωση (πληροφορίες)
Ο Έσελινκ έστειλε μήνυμα ότι έρχεται στην Ανόρθωση (πληροφορίες)

Ο Έσελινκ έστειλε μήνυμα ότι έρχεται στην Ανόρθωση (πληροφορίες)

Το όνομα του Μπερτ Έσελινκ της ΠΑΕΕΚ έχει δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με πρόταση που έχει στα χέρια του από την Ανόρθωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον για τον Ολλανδό υφίσταται εδώ και βδομάδες.

Μάλιστα, ο 22χρονος στόπερ είχε πρόταση στα χέρια του πριν από περίπου ένα μήνα όπου είχε κάποιες απαιτήσεις που θεωρήθηκαν κάπως υπερβολίκες από την Ανόρθωση με αποτέλεσμα να προκύψει «πάγωμα» στις εξελίξεις. Τώρα ο ίδιος ο Ολλανδός ρίχνει γέφυρες στην πλευρά της «Κυρίας» και θέλει να έρθει στην ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την πλευρά της Ανόρθωσης ότι είναι διατεθειμένος να έρθει με συγκεκριμένο ποσό και το θέμα βρίσκεται στα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Έσελινκ αποτελεί μία καλή και φθηνή λύση, είναι 22 χρόνων, παίζει βασικός στην ΠΑΕΕΚ, έχει προοπτική και δεν θα πιάσει θέση στον κατάλογο Β, είναι παίκτης που ξέρει την κυπριακή πραγματικότητα και έχει πιθανότητες να γίνει το deal.

Στη μέση είναι και η ΠΑΕΕΚ η οποία θα πρέπει να αποζημιωθεί, όμως αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα. Οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές για το όλο θέμα.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend