Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οργή για τους βανδαλισμούς στο Κωνσταντίνειο Πάρκο Αθηένου
Οργή για τους βανδαλισμούς στο Κωνσταντίνειο Πάρκο Αθηένου

Οργή για τους βανδαλισμούς στο Κωνσταντίνειο Πάρκο Αθηένου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Με αγανάκτηση και αποτροπιασμό ο Δήμος Αθηένου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε τους βανδαλισμούς που έγιναν στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου την Πρωτοχρονιά.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Είναι τουλάχιστον ντροπή, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, είναι τουλάχιστον φρικτό, εμείς οι ίδιοι να καταστρέφουμε τη δημοτική περιουσία, η οποία ανήκει σε όλους τους δημότες, σε όλους τους πολίτες. Αντί για ευχές για Καλή Χρονιά, κάποιοι ανεγκέφαλοι μας «ευχήθηκαν» με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Είναι πραγματικά με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που αντικρίσαμε αυτές τις εικόνες στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο, ειδικότερα μετά από την επένδυση χιλιάδων ευρώ που έκανε ο δήμος, προκειμένου να εξωραΐσει και να αναβαθμίσει τον χώρο αυτό», σημειώνεται στην ανάρτηση.

 

 

Περαιτέρω, ο Δήμος Αθηένου αναφέρει ότι είναι καιρός ορισμένοι ανεγκέφαλοι να κατανοήσουν ότι η δημοτική περιουσία δεν ανήκει μόνο στο δήμο, αλλά σε όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους. «Όλα τα έργα υποδομής τα οποία εκτελούνται, γίνονται προςόφελος των δημοτών. Όλες οι παροχές που δίνονται είναι για τους πολίτες. Η καταστροφή που συντελείται με μανία και με κακό σκοπό, είναι μια ενέργεια η οποία δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτή», προστίθεται.

Ο Δήμος Αθηένου έχει ήδη καταγγείλει στην Αστυνομία τους βανδαλισμούς που έγιναν στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο,με την ελπίδα να γίνουν οι σωστές ενέργειες, ώστε να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου οι δράστες. Παράλληλα, ο δήμος κάνει δημόσια έκκληση σε ευαισθητοποιημένους δημότες, να δώσουν πληροφορίες στην Αστυνομία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό αυτών που προκάλεσαν τις ζημιές.

«Οι ίδιοι οι ευαισθητοποιημένοι δημότες μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία του δήμου, την δική τους περιουσία. Όποιος αντιλαμβάνεταιπαρόμοιες κακόβουλες ενέργειες θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα το δήμο ή την Αστυνομία για αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.Ο Δήμος Αθηένου προβαίνει ήδη στη λήψη και άλλων πρωτοβουλιών για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων μελλοντικά.Κάνουμε έκκληση για άλλη μια φορά. Σεβαστείτε τη δημοτική περιουσία, σεβαστείτε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, σεβαστείτε τον ίδιο τον εαυτό σας», καταλήγει η ανακοίνωση του ακριτικού δήμου.

Send this to a friend