Home ΛΑΡΝΑΚΑ Βανδαλισμοί στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου (φώτο)
Βανδαλισμοί στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου (φώτο)

Βανδαλισμοί στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου (φώτο)

Με αγανάκτηση και αποτροπιασμό ο Δήμος Αθηένου με αναρτήση του στο προσωπικό του λογαρισμό στο Facebook, έγραψε για τους βανδαλισμούς που έγιναν στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου την Πρωτοχρονιά.

“Είναι τουλάχιστον ντροπή, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, είναι τουλάχιστον φρικτό, εμείς οι ίδιοι να καταστρέφουμε τη δημοτική περιουσία η οποία ανήκει σε όλους τους δημότες, σε όλους τους πολίτες. Αντί για ευχές για Καλή Χρονιά, κάποιοι μας “ευχήθηκαν” με αυτόν τον τρόπο.


Είναι πραγματικά με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που αντικρίζουμε αυτές τις εικόνες στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο, ειδικότερα μετά από τις χιλιάδες ευρώ επένδυση του Δήμου για εξωραϊσμό και αναβάθμισή του.
Είναι καιρός να κατανοήσουμε ότι η δημοτική περιουσία δεν ανήκει στον Δήμο Αθηένου, αλλά σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Όλα τα έργα τα οποία γίνονται, γίνονται για τους δημότες. Όλες οι παροχές που δίνονται, δίνονται για τους πολίτες.


Η καταστροφή που συντελείται με μανία και με κακό σκοπό, είναι μια ενέργεια η οποία δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτή. Ο Δήμος έχει καταγγείλει την ενέργεια στην Αστυνομία, ενώ την κάλεσε να κάνει ενέργειες και έρευνες για εντοπισμό τωνδραστών.

Παράλληλα κάνει έκκληση σε ευαισθητοποιημένους δημότες που μπορούν να βοηθήσουν να δώσουν πληροφορίες για εντοπισμό τους και παραδειγματική τιμωρία τους. Οι ίδιοι οι ευαισθητοποιημένοι δημότες μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία του Δήμου, την περιουσία τους. Όποιος βλέπει κακόβουλες ενέργειες θα πρέπει να ενημερώνει τον Δήμο, για αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.


Ο Δήμος προβαίνει ήδη στη λήψη και άλλων πρωτοβουλιών για αποφυγή των καταστάσεων αυτών.
Κάνουμε έκκληση για άλλη μια φορά!

Σεβαστείτε τη δημοτική περιουσία, σεβαστείτε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, σεβαστείτε τον ίδιο τον εαυτό σας, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Send this to a friend