Home ΕΞΟΔΟΣ Βρήκαμε ένα νέο, μαγευτικό χώρο ιδανικό για βάφτισεις
Βρήκαμε ένα νέο, μαγευτικό χώρο ιδανικό για βάφτισεις

Βρήκαμε ένα νέο, μαγευτικό χώρο ιδανικό για βάφτισεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, στο γάμο σου, στη βάφτιση του παιδιού σου, στο πάρτι ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο γεγονός θέλεις να γιορτάσεις.

Και τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει περισσότερο μια εκδήλωση από το χώρο που θα τη φιλοξενήσει… και, όπως μπορείς να δεις κι από τις φωτογραφίες, ο χώρος που μόλις ανακαλύψαμε είναι τόσο ξεχωριστός όσο θα ήθελες!

Ο λόγος για την ταβέρνα «Τα Αλώνια», είναι ένας υπέροχος χώρος στα Λειβάδια, που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν κάθε σημαντική εκδήλωση της ζωής σου, ακόμα πιο όμορφη. Πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο κυπριακό σπίτι το οποίο διαθέτει 3 χώρους, τόσο για μικρές αλλά και μεγάλες βαφτίσεις.

Στο μικρό χώρο θα βρείτε τον εντυπωσιακό πολυέλαιο ο οποίος δίνει μια αριστοκρατική εικόνα στο χώρο, ενώ υπάρχει και εξωτερική αυλή που είναι ιδανική για τις βαφτίσεις του καλοκαιριού.

Οι δεξιώσεις βάφτισης στα ALONIA σχεδιάζονται με γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα. Η διεύθυνση της ταβέρνας θα ακούσει τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας και μαζί θα δημιουργήσετε ένα ονειρικό σκηνικό, ιδανικό για τον πρώτο εορτασμό του πολυτιμότερου μέλους της οικογένειάς σας!

Larnakaonline Έξοδος 

 

Send this to a friend