Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο σε διαγωνισμό αφίσας στο Γυμνάσιο Αραδίππου
Πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο σε διαγωνισμό αφίσας στο Γυμνάσιο Αραδίππου

Πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο σε διαγωνισμό αφίσας στο Γυμνάσιο Αραδίππου

Το 1o Παγκόσμιο Βραβείο σε Διαγωνισμό αφίσας για  Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, μέσα από το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας, πήρε μαθήτρια που φοιτά στο Γυμνάσιο Αραδίππου.

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Γυμνασίου Αραδίππου αναφέρεται ότι «με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Γυμνασίου Αραδίππου στα πλαίσια του φετινού Παγκόσμιου Διαγωνισμού για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τροφίμων με θέμα “Our actions are our future – Better production, better nutrition, a better environment and a better life” – Οι δράσεις μας είναι το μέλλον μας – Καλύτερη παραγωγή, καλύτερη διατροφή, καλύτερο περιβάλλον και καλύτερη ζωή».

Προστίθεται ότι «η μαθήτρια Λεώνη Μπέλλα Βασιλείου της Γ8 πήρε το 1ο Παγκόσμιο Βραβείο στην κατηγορία 13-15 χρόνων, που κρίνεται μια πραγματικά πολύ τιμητική θέση για την Κύπρο, το Γυμνάσιο Αραδίππου αλλά και την οικογένεια της».

Η μαθήτρια εξήγησε πως «στο κέντρο της αφίσας υπάρχει ένας σπόρος, αυτός ο μικρός σπόρος μας συνδέει όλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Καθώς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη δημιουργία ενός βιώσιμου κόσμου».

Η μαθήτρια καλεί όλους να εκπαιδεύσουν τη νέα γενιά «να αγοράζει τοπικά φρέσκα προϊόντα, να μειώνει τα απόβλητα, να ανακυκλώνει, να κομποστοποιεί» γιατί όπως εξήγησε «μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

Send this to a friend