Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μίκελ: “Τέλος της σεζόν ίσως σταματήσω το ποδόσφαιρο”
Μίκελ: “Τέλος της σεζόν ίσως σταματήσω το ποδόσφαιρο”

Μίκελ: “Τέλος της σεζόν ίσως σταματήσω το ποδόσφαιρο”

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Μικέλ Γκονζάλεζ όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ΑΕΚ, την φετινή σεζόν αλλά και το φινάλε της καριέρας του που πλησιάζει.

– Τι λέτε για την Κύπρο;

– Ωραία, πραγματικά. Και εγώ και η γυναίκα μου είμαστε ευχαριστημένοι εδώ, με τα παιδιά μας. Τα πράγματα πάνε καλά για εμάς. Είμαστε εδώ τέσσερα χρόνια και αυτό είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα είναι καλά. Κοίτα, δεν περίμενα να είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και τόσα χρόνια στην Κύπρο. Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε εδώ, προσαρμοστήκαμε πολύ καλά.

– Τι επίπεδο έχεις βρει στο κυπριακό πρωτάθλημα;

– Αρχικά, δεν ήξερα τίποτα για την ομάδα όταν έφτασα. Το ελληνικό πρωτάθλημα σου ακούγεται πιο οικείο, λόγω της εγγύτητάς του, αλλά μετά βλέπεις ότι υπάρχει και εδώ ένα καλό επίπεδο. Αλλά φυσικά, δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Λίγκα, για παράδειγμα. Φέτος θα υπάρχουν τέσσερις ή πέντε ομάδες που μπορούν να φτάσουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για μένα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

– Είσαι ευχαριστημένος από τον ρόλο σου στην ομάδα;

– Φέτος δεν παίζω πολύ. Ξεκίνησα να παίζω αλλά τραυματίστηκα και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη σεζόν η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, οπότε είναι δύσκολο να μπεις στην ενδεκάδα. Προς το παρόν υπάρχουν λίγες εναλλαγές. Για τα υπόλοιπα, είμαι μια χαρά, γιατί νιώθω σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα και νιώθω ανταγωνιστικός. Θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω την εμπειρία.

– Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο του 2022… Θα δούμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες και ο πιο καθοριστικός είναι πώς θα βρεθώ σε τέσσερις ή πέντε μήνες. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανανέωση. Αυτό για το οποίο είμαι ξεκάθαρος είναι ότι η συνταξιοδότησή μου θα είναι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους ή, το πολύ, τον Ιούνιο του 2023, και εδώ, στην Κύπρο. Υπάρχει καλό επίπεδο στην ομάδα, οι νέοι πιέζουν πολύ και είμαι ήδη 36 ετών.

– Τι στόχους έχει η ΑΕΚ Λάρνακας τη φετινή σεζόν;

– Αυτή τη στιγμή θα σου έλεγα να κερδίσει τα πάντα. Είμαστε σε καλή θέση και η δυναμική και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μας καλούν να σκεφτούμε μεγάλα πράγματα. Πρόκειται για ένα νέο κλαμπ, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του ’90 μετά από ένωση. Ένα χρόνο πριν έρθω κέρδισαν το Κύπελλο και το 2010, νομίζω, ήρθαν στην Ευρώπη.

Send this to a friend