Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η άγνωστη μαγευτική «Λίμνη Κύπρος» στο Οντάριο του Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Η άγνωστη μαγευτική «Λίμνη Κύπρος» στο Οντάριο του Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη μαγευτική «Λίμνη Κύπρος» στο Οντάριο του Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κάποιοι το αποκαλούν Λίμνη της Κύπρου Grotto, κάποιοι το αποκαλούν The Grotto στο Εθνικό Πάρκο Bruce Peninsula και κάποιοι το λένε Georgia Bay Grotto. Όπως και να το ονομάσετε, αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία στον Καναδά.
Όλοι κάνουν πεζοπορία στο συγκεκριμένο μαγευτικό Σπήλαιο.  Είναι το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στο Εθνικό Πάρκο Bruce Peninsula. Μια μεγάλη σπηλιά στην ακτή, λαξεύτηκε από τα κύματα του κόλπου της Georgia για χιλιάδες χρόνια. Από το Bruce Trail κατεβείτε μέσα από τη φυσική καμινάδα στο βράχο του Νιαγάρα.
Το ίδιο το σπήλαιο είναι εκπληκτικό, με το φως του ήλιου από το εξωτερικό να αποκαλύπτει μια υπέροχη υποβρύχια σήραγγα στο εσωτερικό. Μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος μιας προεξοχής μέσα στην κοιλότητά της ή να κολυμπήσετε στα δροσερά, καθαρά, τιρκουάζ νερά της. Απέχει 30 λεπτά πεζοπορία στο Grotto από το πάρκινγκ Head of Trails στο πάρκινγκ της Λίμνης Κύπρου.

Εκεί βρίσκεται και το  Cyprus Lake Campground που προσφέρει στους κατασκηνωτές γραφική θέα όλες τις ώρες της ημέρας. Το κάμπινγκ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την ακτογραμμή για θαλάσσιες δραστηριότητες ή απλή χαλάρωση.

Send this to a friend