Home ΕΞΟΔΟΣ H ταβέρνα «Τα Αλώνια» ετοίμασε το πιο πλούσιο μενού για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς
H ταβέρνα «Τα Αλώνια» ετοίμασε το πιο πλούσιο μενού για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

H ταβέρνα «Τα Αλώνια» ετοίμασε το πιο πλούσιο μενού για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Αν και στις φετινές γιορτές επικρατούν πρωτόγνωρες συνθήκες, τόσο τα Χριστούγεννα όσο και η Πρωτοχρονιά, παραμένουν δύο μεγάλες και αγαπημένες μέρες που όλοι θέλουμε να γιορτάσουμε με ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί οι καλεσμένοι μας να είναι περιορισμένοι σε αριθμό και τα πάρτι για πολλούς δεν αποτελούν επιλογή πλέον, αλλά τα τραπέζια μας θα στολιστούν γιορτινά και στο κέντρο τους θα υπάρχουν όλες εκείνες οι γεύσεις που περιμένουμε ανυπόμονα όλο τον χρόνο.

Γι’ αυτά τα γιορτινά τραπέζια, κάποιοι από εμάς θα ψωνίσουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και θα στρωθούμε στη δουλειά μαγειρεύοντας και κάποιοι άλλοι θα αναζητήσουν τα εορταστικά μενού που μπορούν να προπαραγγείλουν και να απολαύσουν  take away στο σπίτι. Έτσι, θα μπορέσουμε όλοι να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει εκείνη των εστιατορίων που παραμένουν κλειστά.

Μια εξαιρετική πρόταση για το εορταστικό μας δείπνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει ετοιμάσει η ταβέρνα «Τα Αλώνια». Η ταβέρνα μετά τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση στους μη εμβολιασμένους, προχώρησε στην απόφαση να κλείσει προσωρινά για να μην συμμετέχει σε αυτό τον διαχωρισμό.

Παρ ‘ όλα αυτά μπορείς να απολαύσεις τα υπέροχα φαγητά μέσα από το εορταστικό μενού που ετοίμασαν για εμάς, για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικά, αλοιφές, κυρίως και side dishes αλλά και έξτρα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα όπως γαλοπούλα με σάλτσα και γκάμον με σως ανανά. Στο μενού θα βρείτε επίσης τα signature πιάτα της ταβέρνας που σίγουρα θέλετε να απολαύσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και προ παραγγελίες καλέστε στο 24 634642

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend