Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ένα μαγαζί στη Λάρνακα σου φτιάχνει vintage έπιπλα όπως τα θέλεις
Ένα μαγαζί στη Λάρνακα σου φτιάχνει vintage έπιπλα όπως τα θέλεις

Ένα μαγαζί στη Λάρνακα σου φτιάχνει vintage έπιπλα όπως τα θέλεις

Το Antiques Mall, Woodworks & Antiques βρίσκεται στην κοινότητα του Κόρνου στη Λάρνακα και ασχολείται μετην συντήρηση επίπλων, vintage transformation, και πώληση αντίκων. Πρόκειται για ένα τριώροφο κτήριο γεμάτο “κρυμμένους” παλιούς θησαυρούς που μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας καλόγουστα και μοναδικά.

Κλασσικά αντικείμενα με μεγάλη ιστορία, από κρεβάτια, μπαούλα, κονσόλες, ντουλάπες, τραπέζια και καρέκλες μέχρι βάζα, κορνίζες και σερβίτσια τα οποία είτε μπορούν να παραμείνουν ως έχει (συντηρημένα) είτε να μετατραπούν κατά την προτίμηση σας και σε όποιο χρωματισμό θέλετε εσείς. 

Το ιδιαίτερο με τις αντίκες και τα παλαιά κειμήλια είναι οτι υπάρχουν ελάχιστα κομμάτια ίδια με αυτά ή και καθόλου, δηλαδή κάποια είναι μοναδικά στο είδος τους και φτιαγμένα μόνο μια φορά.

Στο Antiques Mall μπορείτε επίσης να φτιάξετε το έπιπλο που έχετε βάλει στο μάτι, ή να κάνετε την δική σας αντίκα να μοιάζει με καινούργια κρατώντας όμως τον χαρακτήρα της ως μοναδικό και ξεχωριστό κομμάτι επίπλου.

Επιπρόσθετα το έμπειρο προσωπικό του Antiques Mall με χρόνια εμπειρία στο χώρο παρέχει υπηρεσίες όπως ανακαινίσεις σπιτιών, αλλαγή θυρών, σχεδιασμός και δημιουργία κουζίνας.

Μια βόλτα θα σας βοηθήσει να δείτε από κοντά τις μοναδικές δημιουργίες και να μιλήσετε με το προσωπικό.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και ηλεκτρονικά στους πιο κάτω συνδέσμους:

Περιοχή Κόρνου Λάρνακας
Τηλ.: 22105170
Facebook: Antiques Mall Cy
Instagram: Αntiques mall cy
Web: www.antiquesmallcy.com

Send this to a friend