Home ΕΞΟΔΟΣ Ένα ιταλικό εστιατόριο ετοίμασε το απόλυτο set menu για τις γιορτές
Ένα ιταλικό εστιατόριο ετοίμασε το απόλυτο set menu για τις γιορτές

Ένα ιταλικό εστιατόριο ετοίμασε το απόλυτο set menu για τις γιορτές

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είναι μόνο η θαλπωρή του σπιτιού που μας κρατάει σε αυτό και μας μαζεύει γύρω από ένα τραπέζι. Δύσκολα απαρνιέται κανείς το σπιτικό φαγητό τις ημέρες των γιορτών, και επειδή τις περισσότερες φορές αυτό που θα βρει έξω μπορεί να είναι όντως καλό, αλλά συνήθως δεν δικαιολογεί το κόστος του. Αν φέτος, οι σκοτούρες της προετοιμασίας σε κουράζουν ακόμα και στο άκουσμά τους, υπάρχει μια επιλογή που σίγουρα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Φέτος την Παραμονή Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα, πάμε σε ένα γνωστό ιταλικό εστιατόριο το οποίο φρόντισε για εμάς και έφτιαξε ένα εντυπωσιακό set menu αποκλειστικά για αυτές τις δύο γιορτινές μέρες.

Ο λόγος για το Divinus, το ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή Μακένζυ, με τα εντυπωσιακά ιταλικά πιάτα. Την Παραμονή (24/12) το βράδυ, αλλά και την μέρα των Χριστουγέννων (25/12) μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 set menu για όλα τα γούστα, αφού υπάρχουν επιλογές για κρεατικά, ψαρικά αλλά και vegan. To menu αποτελείται από ορεκτικό, pasta, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο στην προσιτή τιμή των 50 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 24 361 111

 

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend