Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD, «Περιμένει Δίδυμα »
Η AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD, «Περιμένει Δίδυμα »

Η AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD, «Περιμένει Δίδυμα »

της Ευαγγελίας Κυριάκου

Λίγο πριν το τέλος του 2021, η AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS LTD ανακοινώνει δυο νέα έργα-«ΔΙΔΥΜΑ», στην περιοχή που έχει πλέον εδραιώσει την παρουσία της, στις Καμάρες Λάρνακας.

Δύο νέα πανομοιότυπα οικοδομήματα, θα κάνουν την άφιξη τους μέχρι τα 2023 στην πόλη μας. Ο λόγος για τα Kamares Vista Residences και Kamares Gardens Residences.

Χάρτης εδώ : Kamares Vista and Gardens Location

Τετραώροφα, μοντέρνα και απόλυτα σύγχρονα οικοδομήματα, ενεργειακής απόδοσης Α+ , με δύο ευρύχωρα διαμερίσματα ανά όροφο, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μπορούν να γίνουν τώρα το νέο σου σπίτι!

Τα διαμερίσματα αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια ενώ για ακόμη μια φορά το « roof garden » του οικοδομήματος, υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο επιλεκτικούς πελάτες με το άνετο χώρο του και την ανυπέρβλητη θέα του.

Όλα τα διαμερίσματα επωφελούνται ιδιωτικό, στεγασμένο χώρο στάθμευσης, όπως επίσης και αποθηκευτικό χώρο. Ξεχωρίζουν για την αρχιτεκτονική τους ενώ διακρίνονται από την αισθητική που φέρουν πάντα τα έργα με την υπογραφή της Africanos Property Developers .

KAMARES VISTA RESIDENCES

KAMARES GARDENS RESIDENCES

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected] .

 

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Facebook

Instagram

Send this to a friend