Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το ευχαριστώ από τους Μαχητές σε Σέρβους και Ρώσους!
Το ευχαριστώ από τους Μαχητές σε Σέρβους και Ρώσους!

Το ευχαριστώ από τους Μαχητές σε Σέρβους και Ρώσους!

Ευχαριστούν τους οπαδούς της ΟΦΚ Βελιγραδίου και της Ντιναμό Μόσχας οι Μαχητές για το ταξίδι στη Σερβία.

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στα αδέλφια μας από την ΟΦΚ Βελιγραδίου για τη θερμή τους φιλοξενία και στα αδέλφια μας από τη Ντιναμό Μόσχας για τη σθεναρή υποστήριξη τους! Αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ποδόσφαιρο και όλοι μαζί στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα παγκοσμίως για την αδελφότητά μας και την ιδεολογική ταύτιση μεταξύ Ελλάδας, Σερβίας και Ρωσίας!

Όλοι οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης αγκάλιασαν την αδελφότητα και ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουμε μια επίσημη συνεργασία μεταξύ συλλόγων με τη διοργάνωση φιλικών αγώνων και άλλου είδους δραστηριοτήτων. Το ευρωπαϊκό ταξίδι του 2021 ολοκληρώθηκε με την καλύτερη εμπειρία που έχουμε ζήσει ποτέ ως οπαδοί αλλά ταυτόχρονα και ως Αμμοχωστιανοί πρόσφυγες, αγωνιζόμενοι για την απελευθέρωση της γενέτειράς μας. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά το 2013, πρέπει να ομολογήσουμε ότι ούτε που φανταζόμασταν κάτι τέτοιο.

Ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε πριν από τρεις μέρες και γενικά τα πολλά που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί, ως αδελφότητα. Η αδελφότητα μας βασίζεται σε γερά θεμέλια αληθινής φιλίας, ιδεολογίας, νοοτροπίας και οράματος. Γίνεται όλο και πιο δυνατή και είμαστε πραγματικά περήφανοι που είμαστε μέρος της. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φέρουμε τους ανθρώπους μας κοντά και να κάνουμε τη φωνή μας πιο δυνατή!
OΦΚ – ANO – DYNAMO
BLUE WHITE BROTHERHOOD

Send this to a friend