Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 52χρονης που ήταν σε αυτοπεριορισμό για κορωνοϊό
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 52χρονης που ήταν σε αυτοπεριορισμό για κορωνοϊό

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 52χρονης που ήταν σε αυτοπεριορισμό για κορωνοϊό

Δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις λήφθηκαν κατά τη διενέργεια νεκροτομής της 52χρονης, η οποία βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό για κορωνοϊό και εντοπίστηκε νεκρή από τον γιό της το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κατοικία της, στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, «η νεκροτομή ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας», προσθέτοντας ότι «διενεργήθηκε από τον κυβερνητικό ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους στην παρουσία και του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη από πλευράς της οικογένειας».

O κ. Νικολάου ανέφερε πως λήφθηκαν δείγματα από την σορό της 52χρονης τα οποία θα αποσταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί το ακριβές αίτιο θανάτου της .

Αναφερόμενος στο ιστορικό του θανάτου της 52χρονης, ο κ. Νικολάου είπε πως στις 29 Νοεμβρίου η 52χρονη υποβλήθηκε σε έλεγχο Covid- 19 καθότι ήταν επαφή με συνάδερφο της στην υπεραγορά όπου εργαζόταν και εντοπίστηκε θετική.

Η 52χρονη, η οποία διέμενε μόνη της τέθηκε σε αυτοπεριορισμό ωστόσο είχε τακτική επαφή με τους οικείους της λέγοντας ότι ήταν καλά στην υγεία της. Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες παραπονείτο ότι είχε επιδεινωθεί ο βήχα της και ο πόνος στο στήθος, ωστόσο θεωρούσε πως δεν έχρηζε οποιασδήποτε άλλης εξέτασης ή νοσηλείας.

Send this to a friend