Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ «Κυρία» στο Βελιγράδι, πάλεψε λυσσασμένα μέσα στη βροχή
«Κυρία» στο Βελιγράδι, πάλεψε λυσσασμένα μέσα στη βροχή

«Κυρία» στο Βελιγράδι, πάλεψε λυσσασμένα μέσα στη βροχή

Κατάθεση ψυχής μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο από όλους τους παίκτες της Ανόρθωσης οι οποίοι τα έδωσαν όλα αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Το τελικό 1-1 αδικεί την όλη προσπάθεια των παικτών του Τιμούρ Κετσπάγια που έδειξαν χαρακτήρα, αποφασιστικότητα και πάθος.

Τεράστια ευκαιρία με Χριστοφή στο 90+4΄ για τη νίκη. Απόλαυση οι 700 φίλοι της ομάδας στις εξέδρες.

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση μπήκε πολύ καλά. Κράτησε μακριά από την εστία της την Παρτιζάν, είχε τρεξίματα και διάθεση για να κάνει αυτό που πρέπει και θα μπορούσε να προηγηθεί αν το πολύ καλό σουτ του Ντέλετιτις στο 14΄ δεν εξουδετερωνόταν από τον Πόποβιτς.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Παρτιζάν άνοιξε το σκορ στο 20΄ με κεφαλιά του Μιλοβάβνοβιτς. Ο Αντωνιάδης έχασε τα μαρκαρίσματα και ο νεαρός Σέρβος επιθετικός σκόραρε για το 1-0. Η Ανόρθωση επηρεάστηκε από το γκολ αλλά ήρθε το πέναλτι που κέρδισε ο Ντέλετιτς από τον Πόποβιτς που της έδωσε τεράστια ώθηση. Ο Χριστοδουλόπουλος στο 33΄ έφερε το μαςτ στα ίσα από τα 11 βήματα με πολύ ωραία εκτέλεση.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Τζουρ έκανε σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ με τον Ουρούσεβιτς. Ο Ισραηλινός πορτιέρο κράτησε την Ανόρθωση στην πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μπήκε δυνατά με τον Πόποβιτς να μπαίνει στη θέση του Ιωάννου και να απειλεί με σουτ στο 49΄. Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που κράτησε μπάλα και πάλεψε με νύχια και με δόντια για το γκολ. Είχε καλό ρυθμό αλλά δεν μπορούσε να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Ο ρυθμός στα μέσα του ημιχρόνου έπεσε με την Παρτιζάν να ελέγχει. Η «Κυρία» πάλεψε, ρίσκαρε στο φινάλε και η συγκινητική προσπάθεια δεν έφερε το πολυπόθητο «διπλό». Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 90+4΄ με τον Χριστοφή για να «κλέψει» τη νίκη η Ανόρθωση.

Το τελικό 1-1 αφήνει έντονη πικρία, όμως συνάμα και ικανοποίηση για την προσπάθεια που έγινε μιας και η ομάδα έβγαλε ένα παντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξε με την ΠΑΕΕΚ. Αυτή την Ανόρθωση θέλει να βλέπει ο κόσμος της. Εκπληκτική η στήριξη από τους 700 οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Παρτίζαν: A. Popović, Saničanin, Vujačić, Menig, Pavlović, Zdjelar, Miljković, Milovanović, Jojić, Urošević, Jović

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Stevanović, Holender, Baždar, M. Živković, Šćekić, Ostojić, Štulić, Terzić, Miletić, Lutovac, Smiljanić

Ανόρθωση: Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αντωνιάδης (Κορρέα 77′), Αραγιούρι, Αρτυματάς, Ιωάννου (Πόποβιτς 46′), Χουσμπάουερ, Ντέλετιτς, Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος (Κατσαράβα 68′)

Στον πάγκο: Λόρια, Ρουσιάς, Αβραάμ, Κατσαράβα, Πόποβιτς, Μπουσουλάζιτς, Κορρέα, Χριστοφή, Χρυσοστόμου

Larnakaonline Sports

Send this to a friend