Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστόλου: Χρέος της κυβέρνησης ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός για στήριξη των ομοσπονδιών και των αθλητών
Αποστόλου: Χρέος της κυβέρνησης ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός για στήριξη των ομοσπονδιών και των αθλητών

Αποστόλου: Χρέος της κυβέρνησης ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός για στήριξη των ομοσπονδιών και των αθλητών

Δήλωση Βουλευτή Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Ανδρέα Αποστόλου για την στήριξη των αθλητών από την πολιτεία

Συζητήσαμε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην Επιτροπή Παιδείας το θέμα της στήριξης των αθλητών από την πολιτεία. Χαιρόμαστε γιατί ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ανταποκρίθηκε στην δική μας παράκληση. Όπως έχουμε ενώπιον μας την στήριξη που δίνεται στους αθλητές από την πολιτεία και την στήριξη την οποία δίνεται στις ομοσπονδίες αλλά και την δική του εισήγηση όσον αφορά την αύξηση αυτών των χορηγιών.

Πλέον το αρμόδιο όργανο, ο αρμόδιος διορισμένος από την Κυβέρνηση για τα θέματα αθλητισμού καλεί την πολιτεία να αυξήσει αυτή την στήριξη προς τους αθλητές μας και τις ομοσπονδίες.

Χρέος της κυβέρνησης είναι να φέρει ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας και ενώπιον του Σώματος συμπληρωματικό προϋπολογισμό στήριξης των ομοσπονδιών και των αθλητών και ρόλος τόσο του ΚΟΑ όσο και της ΚΟΕ αλλά και των ομοσπονδιών είναι σε πνεύμα συναίνεσης να αντιληφθούν ότι ο αθλητισμός είναι ενιαίος και να ενισχύσουν όχι μόνο τους αθλητές αλλά και τις γηπεδικές και άλλες εγκαταστάσεις οι οποίες χρήζουν, σε όλες τις επαρχίες, ενίσχυσης και βελτίωσης. Με σκοπό να παρακινήσουμε την νεολαία του τόπου μας να ασχοληθεί επαγγελματικά και ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό.

Send this to a friend