Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Viral: Νοσηλευτές ΜΕΘ χορεύουν το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Γαρμπή και στέλνουν μήνυμα αγάπης
Viral: Νοσηλευτές ΜΕΘ χορεύουν το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Γαρμπή και στέλνουν μήνυμα αγάπης

Viral: Νοσηλευτές ΜΕΘ χορεύουν το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Γαρμπή και στέλνουν μήνυμα αγάπης

Οι νοσηλευτές στις ΜΕΘ των νοσοκομείων δίνουν καθημερινή μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς τους και να τους στηρίξουν.

Όμως μία ομάδα νοσηλευτών της μονάδας εντατικής θεραπείας στο Ιόνιο Θεραπευτήριο, επέλεξαν έναν διαφορετικό τρόπο για να αποσυμπιεστούν μετά τη λήξη της βάρδιας και να γιορτάσουν την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Δημιούργησαν ένα χορευτικό για να ευχηθούν καλά Χριστούγεννα στους ασθενείς αλλά και τους φίλους τους και το ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Στην ανάρτηση έγραψαν χαρακτηριστικά:

«Μετά από αμέτρητες βάρδιες και κούραση! Με πολύ πολύ πολύ αγάπη από εμάς για εσάς Χριστούγεννα με υγεία σε όλους!!!!!!!». Δείτε το βίντεο με τους νοσηλευτές που χορεύουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Ο εμπνευστής του χορευτικού

Εμπνευστής αυτού του χριστουγεννιάτικου χορευτικού είναι ο Πάρης Νάγκουαλ, νοσηλευτής προιστάμενος της ΜΕΘ στο Ιόνιο Θεραπευτήριο, αλλά και δεινός χορευτής. Μάλιστα είναι ένας από τους λίγους χορευτές στη χώρα που συνδυάζει τη γυμναστική με τσιφτετέλια, σπάσιμο πιάτων και … γαρύφαλλα. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε τον έχουν καλέσει και αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Send this to a friend