Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου για Καταλά, μεταγραφές, Ομόνοια και κόσμο!
Δημητρίου για Καταλά, μεταγραφές, Ομόνοια και κόσμο!

Δημητρίου για Καταλά, μεταγραφές, Ομόνοια και κόσμο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου τοποθέτηκε στον Super Sport FM 104.0 για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, την ερχόμενη Δευτέρα.

Για τον Καταλά και την πορεία της ΑΕΚ: «Έδωσε τα πάντα σαν παίκτης. Τώρα σαν προπονητής κάνει τα πρώτα του βήματα, παραμένει προσγειωμένος από την καλή πορεία και έχει συμβάλει και αυτός. Κάπου είχαμε χάσει την υγεία ως ομάδα την προηγούμενη σεζόν, αλλά και την ομοιογένει, όμως φέτος την έχουμε βρει με τον Καταλά, κάτι που είχε πει και επιδιώξει από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Αν μείνουμε στις θετικές εντυπώσεις και δεν επιδιώξουμε τη συνεχή βελτίωση δεν θα πετύχουμε τίποτα».

Για την ενίσχυση που έγινε το καλοκαίρι, αλλά και τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τις 19 μετεγγραφές που κάναμε το περασμένο καλοκαίρι, μπολιάσαμε στην ομάδα όλους τους νεοαποκτηθέντες και όλοι έχουν ρόλο και συμμετοχή. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν θα προκύψει κάποια προσθήκη στην πορεία. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο δυναμικό. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι, πόσο μάλλον στα θέματα ενίσχυσης».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια στο ΓΣΠ: «Ο στόχος μας πάντα δεν αλλάζει. Είναι η νίκη. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες, είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους μας και θέλουμε να συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε στο Μακάρειο. Ξέρουμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και σε αυτά τα παιχνίδια. Το δείξαμε και στα προηγούμενα ντέρμπι».

Για τον κόσμο και τη συνέχεια: «Η παρουσία των οπαδών μας είναι υποδειγματική, ειδικά στα εκτός έδρας. Μας βοηθάει σε κάθε και είναι ο 12ος μας παίκτης. Όσο κερδίζει η ομάδα ο κόσμος αυξάνεται, όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις ιδιαιτερότητες των καιρών. Πάντα υπάρχουν περιθώρια και προσδοκίες για περισσότερο κόσμο στο γήπεδό μας. Όσο κερδίζει η ομάδα υπάρχουν και περισσότερες απαιτήσεις. Όσον αφορά στη συνέχεια, είμαστε μεν ικανοποιημένοι από την πορεία μας, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, κυρίως τα ντέρμπι».

Send this to a friend