Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επίσημη θέση: Για μία ακόμη φορά αστάθεια στην άμυνα
Επίσημη θέση: Για μία ακόμη φορά αστάθεια στην άμυνα

Επίσημη θέση: Για μία ακόμη φορά αστάθεια στην άμυνα

Η Ανόρθωση ανακεφαλαιώνει τα όσα έγιναν χθες στην ήττα από την ΠΑΕΕΚ με το πιο κάτω ρεπορτάζ αγώνα, επισημαίνοντας τις αδυναμίες στην άμυνα.

Αναλυτικά:

Την έκτη της ήττα σε 11 αγώνες πρωταθλήματος δέχθηκε στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ η ομάδα μας, καθώς για άλλη μια φορά παρουσίασε αστάθεια στην άμυνα της με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προϊδέαζε πως θα είχε τέτοια τροπή η αναμέτρηση, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να απειλεί διαρκώς και να σημαδεύει το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ στο 12’, ενώ βρήκε άλλες δυο ευκαιρίες με νέα εκτέλεση φάουλ στο 61’ και κεφαλιά από κοντά στο 17’. Η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη αλλά ήταν η ΠΑΕΕΚ που στην πρώτη της καλή στιγμή σκόραρε με κεφαλιά του Νάντο στο 34’. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν στο 41’ ο Ενόχ με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να μειώνει στο 45’ με τον Κορέϊρα από επαναφορά μετά από χαμένο τετ α τετ του Ουάρντα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για το Βραζιλιάνο με τη φανέλα της ομάδας μας στην 60η συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αντίδραση είχε συνέχεια στο 62’ όταν πάλι στην επαναφορά ο Αμπαρτζουμιάν σκόραρε μετά από την κεφαλιά του Χριστοφή που απέκρουσε ο Πρόσεκ και ακολούθως χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα. Όμως ήταν και πάλι η ΠΑΕΕΚ που σκόραρε, με τον Έσελινγκ μετά από φάση διαρκείας στο 71’. Σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό παρά τις προσπάθειες που ακολούθησαν από πλευράς Ανόρθωσης για την ισοφάριση.

Send this to a friend