Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Θέλει νίκη για να ανέβει και να δει με ψυχολογία Παρτιζάν!
Θέλει νίκη για να ανέβει και να δει με ψυχολογία Παρτιζάν!

Θέλει νίκη για να ανέβει και να δει με ψυχολογία Παρτιζάν!

Την ΠΑΕΕΚ υποδέχεται στο “¨Παπαδόπουλος” η Ανόρθωση για την έναρξη του β’ γύρου. 

Οι δύο ομάδες θα τα πουν για πρώτη φορά φέτος, καθώς το προηγούμενο ματς αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων της Ανόρθωσης στην Ευρώπη και θα γίνει στις 22/12 στο Μακάρειο.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση θέλει μόνο νίκη αύριο για να ανέβει στην βαθμολογία, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση και στους 13 βαθμούς.

Φυσικά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η “Κυρία” θέλει τη νίκη αύριο, αλλά είναι και ο τομέας της ψυχολογίας ενόψει του αγώνα με την Παρτιζάν την Πέμπτη.

Με νίκη επί της ΠΑΕΕΚ η ομάδα του Κετσπάγια πηγαίνει για τελικό στο Βελιγράδι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και θα μπορέσει να χτυπήσει ακόμη καλύτερα τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όσο για την εντεκάδα αναμένεται κάτω από τα δοκάρια να ξεκινήσει ο Λόρια, στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα να μείνει εκτός ο Αραγιούρι και να αγωνιστεί ο Αντωνιάδης μαζί με τον Ρισβάνη και στα άκρα οι Κορέια και Αμπαρτζουμιάν. Στο χώρο του κέντρου ο αντικαταστάτης του Αρτυματά θα είναι ο Ιωάννου και δίπλα του θα είναι ο ανεβασμένος Χουσμπάουερ, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ή ο Πόποβιτς. Στην τριάδα της επίθεσης θα είναι στα άκρα ο Ουάρντα και ο Καλτσάς, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Κατσαράβα ή ο Λάζαρος αν δεν αγωνιστεί ως “δεκάρι”.

Εκτός θα είναι οι Αρτυματάς, Νινούα και Λάφερτι που είναι εκτός ομάδας.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend